Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Microsoft test een nieuwe versie van het apparaat in Windows 10 Preview Build 18970

Microsoft heeft vorige week Windows 10 Preview Build 18970 geïmplementeerd. Deze versie lijkt op de tak 20H1 en heeft niet de sortie est prevue pour le printemps 2020.

Deze versie bevat de namen van correcties van bugs, aanpassingen en verbeteringen voor Windows 10-gebruikers. Microsoft introduceert een nieuwe tabletervaring voor converteerbare apparaten 2 en 1. De gebruikers kunnen zonder onderbreking profiteren van de nieuwe tabletfunctie.

Echter, de nieuwe ervaring is een locatie met een reeks aanpassingen, waarbij de ruimte tussen de iconen van de barre des tâches wordt opgebouwd. Daar is de verkenner van bestanden ook aangepast. De gigant Redmond heeft ook wijzigingen aangebracht in het tabletgedeelte dat beschikbaar is in de menuparameters.

Repensé Windows 10 is een verrouillage versie

Microsoft heeft gewerkt aan het verbeteren van de modernisering van het huidige Windows 10-concept. In het kader van zijn inspanningen heeft Microsoft een andere handelswijze getest. Naast de voorgestelde wijzigingen, is het nieuwe verrouillage-model beschikbaar in Windows 10 build 18970. De lekster @Albacore van Microsoft heeft het nieuwe ontwerp en de weergave van de sociale resultaten gepresenteerd.

Microsoft experimenteert met een andere lockscreen-optie. Dit is een weergave van het ontwerp van de constructie in 18970. Er zit ook een glisser in de inhoud van dezelfde stijl, die even eenvoudig is als er op kan lijken. pic.twitter.com/5FWsb38Ezi

– Albacore (@thebookisclosed) 1 september 2019

Windows 10 optie voor telechargeren in de cloud

Aan de andere kant hebben Windows 10-gebruikers ook een nieuwe mogelijkheid om de nieuwe versie in de nieuwste versie op te laden. Voor deze functie kan worden gekozen tussen een lokale herinstallatie of een telechargement. Ramen. Bovendien zal de optie Réinitialiser de pc openen voor bestaande gebruikers van het Windows 10-installatieprogramma. De optie voor telkosten bij de nieuwe herinstallatie van uw bestaande editie, versie of generatie tijdens de uitvoering op uw pc.

Deze nieuwe disposition d’écran de verrouillage is momenteel beschikbaar voor les initials de la sonnerie rapide. Het ensemble geeft de testers de kans om andere wijzigingen van het concept te zien in de door Insider gepubliceerde versies in de volgende generatie. Deze wijzigingen zijn bedoeld voor een uitval in het eerste semester van het jaarverslag.

Wanneer denk je aan het concept van verrouillage? Kun je wachten op de val van een refonte?