Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Mijn e-mail, Ezi, Strongr en andere apps om dit weekend te controleren

De editie van deze week van de Collection-app bevat een app voor het maken van aantekeningen via e-mail, een app voor het vinden van lokale ophaalspellen en digitale krachttrainingstools. En zoals altijd hebben we twee geweldige nieuwe games voor je uitgekozen.

Stuur me een e-mail

E-mail mij is de gemakkelijkste en snelste manier om u iets te e-mailen. Dus vergeet het niet. U kunt met één tik notities, afbeeldingen en zelfs de inhoud van uw klembord naar uw e-mail sturen. Deze app ondersteunt meerdere e-mailadressen, de huidige widgets en app-extensies Apple Watch Gecompliceerde applicatie.

Download het gratis

Mijn e-mail, Ezi, Strongr en andere apps om dit weekend te controleren 1

Ezi

Mijn e-mail, Ezi, Strongr en andere apps om dit weekend te controleren 3

Ezi is een nieuwe manier om verzamelspellen te maken en te vinden. Of je nu voetbal, basketbal, voetbal of tennis speelt, deze app kan je helpen verzamelspellen bij jou in de buurt te vinden. Het maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om ‘slimme evenementen’ te creëren en biedt u een lijst met geselecteerde evenementen bij u in de buurt op basis van uw interesses.

Download het gratis

Sterker

Mijn e-mail, Ezi, Strongr en andere apps om dit weekend te controleren 4

Op koers blijven met krachttraining moet eenvoudig en duidelijk zijn, en dat kan met Strongr. Deze applicatie is een geavanceerd hulpmiddel voor krachttraining, zorgvuldig ontworpen voor gebruiksgemak, en helpt iedereen, van gemiddelde tot gevorderde atleten, hun prestaties te maximaliseren. Gratis zonder kunstmatige beperkingen.

Download het gratis

Slapstick-vechters

Mijn e-mail, Ezi, Strongr en andere apps om dit weekend te controleren 5

Ben je op zoek naar een spannend arcadespel dat je op elk moment kunt spelen en spelen? Zie Slapstickvechter. Dit is een op fysica gebaseerd vechtspel met hetzelfde multiplayer-apparaat, twee knoppen en veel bewegingen om onder de knie te krijgen. Er is een IAP om advertenties te verwijderen, maar als dat niet het geval is, is dit spel heel eenvoudig.

Download het gratis

Tycoon Food Truck is werkloos

Mijn e-mail, Ezi, Strongr en andere apps om dit weekend te controleren 6

Ik weet het, ik weet het, nog een “tycoon” -spel. Maar wie houdt er nu niet van foodtrucks? En wie wil er nou niet eten koken zodat klanten geld kunnen verdienen, kunnen meedoen aan kookwedstrijden en zelfs andere chef-koks kunnen bakken? Dat en nog veel meer kun je doen in Idle Food Truck Tycoon. Ja, het is een freemium-titel, maar het kan ook leuk zijn.

Download het gratis

Berichten over andere applicaties

Mục lục