Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Minecraft-spel zegt: “Geen blockchain voor blokspel”

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Minecraft-game zegt: “Geen blockchain voor blokspel”

De game Minecraft, een van de populairste games aller tijden, heeft aangekondigd geen NFT’s meer te accepteren. Omdat games worden aangeprezen als een mogelijke use case voor NFT’s, zou het standpunt van Microsoft-games over blockchain-technologie grote gevolgen kunnen hebben voor dergelijke ontwikkelaars.

Mojang Studios, de ontwikkelaar van de enorm populaire videogame Minecraft, is het nieuwste bedrijf dat stelling neemt tegen niet-fungibele tokens.

Volgens hun website is “NFT World een volledig gedecentraliseerd, volledig configureerbaar, gemeenschapsgestuurd gamingplatform waar wereldeigenaren hun eigen eindeloze metaverse games of ervaringen kunnen ontwikkelen voor spelers of exclusieve gemeenschappen binnen hun wereld.”

Als reactie op het nieuwe beleid van Mojang bracht NFT Worlds een verklaring uit waarin Mojang en Minecraft werden veroordeeld omdat ze “geen zorg hadden voor makers, bouwers en spelers” en beloofden ze een eigen spel te ontwikkelen om het te vervangen.

De verklaring maakt duidelijk dat Minecraft niet tegen het genereren van inkomsten is, waarbij het voorbeeld wordt aangehaald van gebruikers die betalen voor toegang tot een Minecraft-server als een acceptabel gebruiksscenario. Omdat NFT’s echter de dynamiek van gamen veranderen en rijke spelers een voordeel geven in het spel, is de maker tegen de technologie.

In een steeds onvoorspelbaarder cryptocurrency-omgeving hebben sommige niet-crypto-native gamingbedrijven hun investeringen in web3 verminderd. Ubisoft heeft vorig jaar Quartz uitgebracht, een op blockchain gebaseerd spel, en het heeft tot nu toe slecht gepresteerd. Bovendien ligt de rampzalige Axie Infinity-hack van $ 625 miljoen nog vers in het geheugen.