Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Minecraft Villager-banen – Wat je moet weten!

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Minecraft Villager Jobs – Wat je moet weten!

Welkom in de verbazingwekkende virtuele wereld van Minecraft, een plek vol gevaren, vol blokken en nu vol Minecraft-dorpelingen waarmee je kunt communiceren. De dorpelingen van Minecraft zijn net mensen. Ze worden wakker, doen hun dagelijkse taken en gaan dan weer slapen. Als u meer weet over de banen van Minecraft-dorpelingen, kunt u tijdens het spelen een aanzienlijk voordeel behalen. Afhankelijk van met welke Minecraft-dorpeling je te maken hebt, hebben sommige prachtige dingen die erg handig kunnen zijn tijdens het spelen. Daarom zullen we alle Minecraft-dorpelingenbanen vermelden om je een beter idee te geven.

Minecraft Villager-banen – Hoe krijg je die?

Als het op handelen aankomt, geldt: hoe populairder u bent, hoe betere koopjes u kunt krijgen.

Het scoresysteem varieert van -30 tot 30, en het doel is om zo ver mogelijk van -30 af te komen. Om dit te bereiken moet u de volgende stappen volgen:

  • Je krijgt maar liefst 10 bonuspunten als je een overval door plunderaars verijdelt.
  • Je kunt tussen de twee en vier punten verdienen voor het ondersteunen van de niveauvoortgang van een dorpeling door middel van handel.
  • Bovendien ontvang je een punt als je handelt met een dorpeling.

Concentreer u op deze aspecten van uw spel als u aan de top wilt blijven.

Minecraft Villager-banen

wapensmid

Het eerste beroep dat voor dorpelingen beschikbaar is, is Wapensmid. Hij is verantwoordelijk voor de wapenuitwisseling. De focus van deze baan ligt op het werken aan een hoogoven, waarmee ertsen worden gesmolten in Minecraft. Je kunt pantserstukken, een bel en een schild ruilen. Om nog maar te zwijgen: een wapenmaker op expertniveau kan je ook een betoverd diamanten pantser aanbieden.

Slager

De slager is verantwoordelijk voor het maken van konijnenstoofpot en vlees. Af en toe verkoopt het acht stukken gekookte kip voor één smaragd. En als je geen andere voedselbronnen kunt ontdekken, zijn slagers de meest betrouwbare voedselbron in het spel. Het nutsblok van een slager is de roker.

cartograaf

Cartografen zijn soms de ‘duurste dorpelingen’ in het spel. Maar hun hulp is het waard. Allereerst kunt u er blanco kaarten, lijsten en banners van krijgen. Daarnaast bieden ze ook kaarten voor zee- en bosverkenning. De gespecialiseerde kaarten van het spel kunnen worden gebruikt om zeemonumenten, houten herenhuizen en begraven schatten te lokaliseren. Uw functionele blok is een cartografietafel. Het wordt voornamelijk gebruikt om speelkaarten te maken.

geestelijke

geestelijke

In Minecraft bieden geestelijken zeldzame magische artefacten aan. Van alle Minecraft-dorpsberoepen levert de handel met geestelijken meestal de meest fascinerende items op. De geestelijken verkopen Redstone Dust, Lapis Lazuli, Glowstone, Under Eye en zelfs de Bottle of Enchantment. En zelfs als je geen geestelijke in je dorp kunt vinden, kun je deze taak eenvoudig aan een dorpeling toewijzen door een brouwkraam te bouwen in Minecraft.

Boer

Boer

Je kunt niet over dorpsbewoners of Minecraft-dorpsberoepen praten zonder de boeren erbij te betrekken. Dit zijn de meest voorkomende dorpsberoepen in het spel. Boeren leveren voedsel van hoge kwaliteit en zelfs een paar ingrediënten voor enkele van de beste drankjes in Minecraft. Dit betekent dat je op lagere niveaus brood, cakes, appels, koekjes, cakes en stoofpot kunt verhandelen. Ondertussen leveren bekwame boeren heldere wortels en glinsterende plakjes meloen. Meestal spawnen ze in de buurt van een composteerder.

Visser

Visser

Vissers zijn een relatief nieuwe toevoeging aan het spel. Ze voorzien spelers van gekookte zalm, gekookte kabeljauw en een kabeljauwemmer. Ze kunnen u ook voorzien van een kampvuur en een magische hengel. Zelfs als je niet van vissen houdt, kun je als visser vis ruilen voor smaragden, die je kunt gebruiken om te handelen met dorpelingen met andere Minecraft-banen.

Fletcher – Een van de zeldzaamste Minecraft Villager-banen

Fletcher

Fletcher is een van de zeldzame banen die beschikbaar zijn voor dorpelingen in Minecraft. Als u echter een duidelijk doel heeft, kunnen ze uw grootste troef zijn. Fletchers op een laag niveau kunnen pijlen, vuurstenen, bogen en kruisbogen leveren. Ondertussen maken Fletchers op hogere niveaus betoverde bogen, betoverde kruisbogen en zelfs getipte pijlen. Helaas is hun bouwplaatsblok een verentafel die geen extra doel dient. We kunnen alleen maar hopen dat Minecraft ons uiteindelijk in staat stelt het te gebruiken.

Leer werker

Leer werker

In tegenstelling tot eerdere versies van Minecraft worden Leatherworkers niet langer als zo nuttig beschouwd als ze ooit waren. Omdat ze vooral lederen harnassen en leren paardenpantsers verkopen. Geen van deze wordt doorgaans door spelers gebruikt. Het enige bruikbare item dat bij hen verkrijgbaar is, is een paardenzadel, en zelfs dat kan alleen bij een meester-leerbewerker worden gekocht. Je bouwblok is echter een heel nuttige ketel. In een ketel kun je water, lava of poedersneeuw opslaan.

bibliothecaris

Leer werker

Als je weet hoe je betoverde boeken in Minecraft moet gebruiken, zul je Librarian Villagers geweldig vinden. Ze bieden de gemakkelijkste manieren in het spel om betoverde boeken te verkrijgen. Maar er is meer. Ze bieden ook boekenkasten, lantaarns, glazen blokken, klokken, kompassen en naamplaatjes.

Steenhouwer of metselaar

metselaar

In de lijst met Minecraft-dorpsbanen is dit de enige met meerdere namen. Dit beroep staat bekend als Metselaar in de Java-editie van Minecraft en als Steenhouwer in de Bedrock-editie. Metselaars zijn verantwoordelijk voor het leveren van een reeks stenen. Op lagere niveaus kun je verschillende soorten stenen, variaties van gepolijste steenblokken en stalactietblokken verhandelen.

Daarnaast zijn gekleurd terracotta, geglazuurd terracotta, kwartsblokken en kwartskolommen op hogere niveaus verkrijgbaar. De Steenhouwer is het bouwplaatsblok van Mason, dat wordt gebruikt om stenen blokken van verschillende afmetingen te maken.

Nitwit – Minst populaire Minecraft Villager-baan

Idioot

Niet om de gevoeligheden van spelers te beledigen, maar in Minecraft zijn dwazen nutteloos. Je kunt niet met idioten omgaan, of ze zelfs maar werk toewijzen. Niet te verwarren met werkloze dorpelingen aan wie je werk zou kunnen toewijzen. De ontwikkelaars hebben alleen idioten in het spel opgenomen om te dienen als een goede herinnering aan de puur esthetische waarde die veel mensen aan het Minecraft-universum hechten.

herder

herder

Hoeden is een van de weinige banen in Minecraft-dorpelingen die niet overleven, in tegenstelling tot in de echte wereld. Ze verkopen vooral decoratieve spullen zoals tapijten, kleurrijke wol, spandoeken en kunstwerken. Maar ook scharen en bedden zijn bij hen verkrijgbaar. De meeste spelers bezoeken Shepherd vooral voor de schilderijen. De Shepherd-jobpagina is veel spannender dan de job zelf. Je kunt het weefgetouw gebruiken om unieke ontwerpen op banners te maken met behulp van een spannende in-game editor.

Gereedschapsmaker

Gereedschapsmaker

Je kunt met Toolsmiths ruilen om een ​​verscheidenheid aan gereedschappen in het spel te kopen, waaronder een houweel, bijl, schop en schoffel. Op hogere handelsniveaus kun je zelfs betoverde gereedschappen krijgen. Bovendien voegen gereedschapmakers af en toe bellen toe tijdens het handelen. Met behulp van de Blacksmithing Table kunnen Diamond Tools worden geüpgraded naar Nephrite Tools, waardoor ze de krachtigste tools in Minecraft worden.

Wapensmid

Wapensmid

Onze lijst met carrières in Minecraft-dorpelingen eindigt met wapensmid, wat zeker de meest gewilde functie is. Bij deelname aan een speedrun in Minecraft zijn Weaponsmith Chests superieur aan hun uitwisselingen. Deze kisten bevatten obsidiaan, wapens en ijzer. Wat de handel betreft, bieden ze zowel betoverde als niet-betoverde zwaarden en bijlen aan. Ze kunnen u ook voorzien van een bel als u die nodig heeft. Bovendien kan haar slijpsteen worden gebruikt om items en wapens te repareren. Het is ook het meest betrouwbare hulpmiddel voor het verwijderen van Minecraft-betoveringen.

Laatste woorden:

Er zijn dus verschillende Minecraft-dorpelingenklussen die je in het spel kunt doen. Als je ons artikel leuk vindt of er vragen over hebt, vermeld ze dan in het commentaargedeelte!

Uitchecken? De 12 beste Minecraft Faction-servers (2022)