Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

MMBL tekent een overeenkomst met IBP voor de verdere opleiding van haar medewerkers

Let op: Het volgende artikel kan u helpen: MMBL tekent een overeenkomst met IBP voor de opleiding van haar medewerkers

Mobilink Microfinance Bank Limited (MMBL) werkt samen met het Institute of Bankers Pakistan (IBP), het toonaangevende bankopleidingsinstituut van het land, om de vaardigheden van haar gewaardeerde personeelsbestand te verbeteren en te ontwikkelen en de bankervaring van haar klanten te helpen verbeteren en de leveringsnormen te versterken. Door deze samenwerking zullen meer dan 1500 eerstelijns MMBL-werknemers bij IBP worden ingeschreven voor de gespecialiseerde bankonderwijs- en trainingsprogramma’s, IBP Superior Qualification en IBP Microfinance Diploma.

President en CEO van MMBL, Ghazanfar Azzam, en Khawlah Usman, directeur Marketing en Sales, IBP, ondertekenden de overeenkomst eerder deze week in aanwezigheid van hoge functionarissen van beide organisaties en spraken hun engagement uit om hoogwaardige bankdiensten aan klanten te garanderen door middel van zinvolle maatregelen. Samenwerkingen. de kwaliteit van de dienstverlening in de banksector door middel van zinvolle samenwerking.

Ghazanfar Azzam, president en CEO van MMBL zei ter gelegenheid van deze gelegenheid:

“We zijn blij om samen te werken met het meest gerenommeerde bankopleidingsinstituut van Pakistan, IBP. De langetermijninzet van het Instituut voor het ontwikkelen van technisch gekwalificeerde professionals op het gebied van bankdiensten sluit goed aan bij onze focus op het bieden van de hoogste normen bij het leveren van bankdiensten en klantenservice. Ik ben ervan overtuigd dat de kennis die wordt opgedaan door de bankopleidingen van onze medewerkers bij IBP de efficiëntie en klanttevredenheid over de hele linie zal vergroten.”

Khawlah Usman, directeur Marketing en Sales bij IBP, deelde haar gedachten en zei: “We zijn verheugd de jonge en dynamische medewerkers van MMBL te verwelkomen. De bank heeft al naam gemaakt door diverse lauweren in de sector te winnen en ik ben blij getuige te zijn van haar streven naar verdere uitmuntendheid door middel van regelmatige capaciteitsuitbreiding van haar mensen. IBP werkt al bijna zeventig jaar aan het diversifiëren en verrijken van de Pakistaanse banksector met een pool van geleerde en ervaren professionals. We streven ernaar om hoogwaardige bankopleidingen en -trainingen te bieden aan bankprofessionals als antwoord op de steeds veranderende behoeften, kansen en uitdagingen van de sector.”

Als de grootste digitale financiële bank van Pakistan bedient MMBL momenteel meer dan 40 miljoen geregistreerde gebruikers, waaronder meer dan 15 miljoen maandelijkse actieve mobiele portemonnees, en heeft het meer dan 100 vestigingen in heel Pakistan. De bank streeft er voortdurend naar om klanten te ondersteunen door de toegang tot vereenvoudigde en handige financiële oplossingen in het hele land te optimaliseren. Het partnerschap met IBP bevestigt de visie van MMBL om zijn positie als “Employer of Choice” in de sector te behouden door zijn werknemers in staat te stellen het hoogste niveau van professionele uitmuntendheid en loopbaanontwikkeling te bereiken.

Klantgerichtheid is één van de kernwaarden van MMBL, waarbij de nadruk ligt op het optimaal bedienen van bestaande en potentiële nieuwe klanten. MMBL streeft ernaar om de komende maanden zijn portfolio voor organisatieontwikkeling uit te breiden met aanvullende leerprogramma’s in samenwerking met het Institute of Bankers Pakistan.

Uitchecken? MMBL werkt samen met foodpanda en AdalFi om uitgebreide financiële diensten aan HomeChefs aan te bieden