Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Mobiele telefoons: modellen met topcamera’s en edge-to-edge-schermen voor minder dan $ 26.000

Geleidelijk aan worden de meest opvallende kenmerken van geavanceerde telefoons overgenomen door teams die het middensegment bezetten en, zonder de gewenste staat te verliezen, bijna de helft kosten. Ze bieden niet alleen een edge-to-edge display, maar ook meerdere camera’s aan de achterzijde. Wat de kosten betreft, overschrijden deze vintage-versies uit 2019 nooit de $ 26.000.

Onder deze voorwaarde zal de Samsung Galaxy A50 Het lijkt een echt topmodel te zijn, aangezien zijn uiterlijk en de drie camera’s aan de achterzijde de hebzuchtige blik kunnen misleiden. Aan de voorkant zit een 6,4 inch scherm Vingerafdruklezer onder het glas en zeer kleine kozijnen. Hij beschikt over een batterij van 4.000 mAh en snellaadfunctie. Samen bereikt het team een ​​uitstekende balans tussen esthetiek en technische overwegingen.

Wat de sensoren betreft, de belangrijkste is 25 MP met een diafragma van f / 1.7 en een ultragroothoek van 8 MP en een andere lens van 5 MP om diepte te meten, beide met een diafragma van f / 2.2 . De camera bevat de ambitieuze dynamische focus om het niveau aan te passen Portretonscherpte.

Android 9 met de OneUI 1.1-aanpassingslaag brengt de nieuwe Samsung-interface, gemaakt in nauwe samenwerking met Google, die dit jaar het high-end niveau van het bedrijf bereikte. Het is geen puur Android, maar het is een poging om de rommel te minimaliseren en de meest relevante inhoud op de onderste helft van het scherm te groeperen.

Het gaat donderdag lokaal in première Motorola One-actie en het is de derde lancering van de One-familie in het land. Het wordt gekenmerkt door zijn drie lenzen en voor zijn vermogen om dat te doen Neem video’s horizontaal op terwijl u de telefoon verticaal houdt. Hiervoor gebruikt hij een Actiecamera van 117°1 ultragroothoek Hierdoor kan het weergavegebied bij het opnemen van de video vier keer worden vergroot. Qua software vertrouwt Motorola op Android One in zijn Android 9 Pie-versie.

De hoofdcamera van deze telefoon 6,3 inch Het beschikt over een 12 MP-sensor met een diafragma van f/1.8 en een fasedetectiebenadering (PDAF) om snel op uw doel scherp te stellen. Dankzij de dieptedetectiesensor van 5 megapixels kunt u eenvoudig een onscherp natuurlijk achtergrondeffect aan de foto’s toevoegen. De derde, de nieuwigheid, heeft een lens met ultragroot diafragma van f / 2.2 en Quad Pixel-technologie die de lichtgevoeligheid vier keer verhoogt.

Hij LGQ60die in oktober arriveert een drievoudige camera met een functie die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie voor het aanpassen van opnameparameters en het maken van ideale foto’s in verschillende situaties. Daarnaast beschikt hij over een 6,3 inch FullVision scherm in 19:9 formaat. Bevat Militair certificaat MIL-STD-810G is bestand tegen hoge en lage temperaturen, schokken, trillingen, sterke vallen en hoge luchtvochtigheid.

De hoofdsensor is 16 MP, de secundaire sensor is 2 MP voor dieptemetingen en een derde is 5 MP met een supergroothoeklens. Aan de voorkant van de telefoon bevindt zich nog een 13 MP-camera. Bovendien beschikt het over DTS:X 3D Surround-technologie, die 7.1-kanaals surroundgeluid reproduceert.

Met een ouderwetse inkeping, dat wil zeggen met een rechthoekige snede voor de camera’s aan de voorkant Nokia 7.1 slaagt er niet in om zijn concurrenten op technisch vlak te verslaan. Het verschil zit hem echter in het ontwerp, met a Kristallen lichaam, bovenaan het palet, Inhoud voor een Aluminium frameMet licht gebogen randen die comfortabel aanvoelen. Deze terminal heeft twee camera’s aan de achterzijde met Zeiss-lens, één van 12 MP en één van 5 MP, terwijl de camera aan de voorkant 8 MP bevat.

De andere kracht is het 5,84-inch Full HD+ scherm en de 19:9 beeldverhouding met PureDisplay-technologie, die inhoud met hoge scherpte kan weergeven en 500 miljoen pixels per seconde kan verwerken. Hoge vloeibaarheid in de video’s. De motor is de Snapdragon 636, die het gevoel van directheid geeft bij het onverwijld uitvoeren van Android One-applicaties.

Hij Huawei P30 Lite Het is de zuinigste variant van de nieuwe P30-serie. Op de achterkant van deze 6,15 inch staat een Driekamerig, verticaal gerangschikt. De primaire sensor is 48 MP en f/1.8, de volgende is een groothoek van 8 MP en diafragma f/2.2 en de andere voor het bokeh-effect van 2 MP en f/2.4, wat diepte-informatie oplevert. De batterij van 3.340 mAh wordt gepromoot als snel opladen. Het duurt echter 30 minuten tot 40% en twee uur om het proces te voltooien.

De camera aan de voorkant, gehuisvest in de inkeping in de vorm van een waterdruppel, met een maximale resolutie van 32 MP en diafragma f/2.0 met gezichtsdetectie. Omdat het echter in twee dimensies werkt, werkt het alleen als je vanaf de voorkant naar de telefoon kijkt, omdat je daadwerkelijk een foto krijgt. Het inschakelen ervan is echter niet teveel de vingerafdruklezer Reageer beter en als je haast hebt, telt dat.

En er werd veel verwacht Xiaomi Mi A3 Het 6,1 inch HD+ scherm meet amper 1.560 bij 720 pixels. Hoewel het veel voordelen biedt, sluit de lage resolutie je uit van elke race om de titel. Het heeft ook Vingerafdruklezer onder het glasDit duurt een paar seconden, hoewel het effectief is. De hoofdcamera is 48 MP, de secundaire sensor is 8 MP met een supergroothoeklens en een derde is 2 MP voor dieptemetingen.

Drie varianten van hetzelfde systeem

Dankzij het Android-besturingssysteem kan het hele ecosysteem van mobiele telefoons Google Play-applicaties, kaarten en e-mail accepteren. Maar onder de paraplu van de klassieke versie bestaan ​​er al een tijdje verschillende systemen met een vergelijkbare naam, maar met verschillende functies.

Klassiek Android Het stelt fabrikanten van mobiele telefoons in staat hun eigen laag aan de software toe te voegen en is ontworpen om applicaties in hun volledige versie uit te voeren.

AndroidEen, dat in veel van de genoemde telefoons zit, is ontwikkeld als een programma om het besturingssysteem soepeler te laten werken op apparaten met een lager energieverbruik. Een van de voorwaarden om het te kunnen gebruiken is dat de fabrikanten het cosmetische gedeelte (menu’s, toolboxen, pictogrammen en andere aanpassingsaspecten) onderhouden. in zijn puurste vorm.

Het voordeel van een mobiele telefoon met Android One is dat de hardwarespecificaties afhankelijk zijn van de fabrikant. Het apparaat beschikt echter over kernsoftware die is ontworpen om beter te werken en wordt gedurende 18 maanden rechtstreeks vanuit Google bijgewerkt. Daarom ontvangen ze nog minstens één belangrijke update.

De andere exponent is Android Godat in 2017 arriveerde en een echte gok van Google werd om zijn besturingssysteem aan te bieden voor telefoons met een laag vermogen, zoals invoerlijnen.