Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Mogelijk moet u nog steeds de tv-licentiekosten betalen als u een VPN gebruikt om programma’s in Groot-Brittannië te bekijken

Opmerking: het volgende artikel kan u helpen: Mogelijk moet u nog steeds de tv-licentiekosten betalen als u een VPN gebruikt om programma’s in het VK te bekijken

Als u een VPN gebruikt om programma’s in Groot-Brittannië te bekijken, moet u mogelijk nog steeds de tv-licentiekosten betalen. De tv-licentievergoeding is een belasting die wordt geheven op elk huishouden dat live tv kijkt of opneemt. Het ingezamelde geld zal worden gebruikt om de BBC, een publieke omroep in Groot-Brittannië, te financieren. De BBC biedt een scala aan diensten, waaronder nieuws, sport en entertainment.

Als je een VPN hebt, kun je gratis BBC iPlayer bekijken. VPN-gebruik is technisch gezien illegaal, maar dat maakt het niet minder. Als je een top-VPN zoals ExpressVPN gebruikt, is het niet nodig om een ​​Brits IP-adres te krijgen om de geografische blokkades van BBC iplayer te bereiken. U moet eerst een licentie aanschaffen om live-uitzendingen op iPlayer te bekijken op dezelfde manier waarop u naar een vliegshow zou kijken, zelfs als deze niet beschikbaar is om later te bekijken. Tijdens een routine-inspectie ziet u mogelijk een televisie waar een professionele inspecteur naar op zoek was. Omdat de BBC niet laat zien wie de website heeft bekeken, is het mogelijk niet nuttig om te bepalen wie deze heeft bekeken.

Kan BBC Iplayer VPN detecteren?

Fotocredit: www.timeslifestyle.net

Als u een VPN gebruikt, ziet BBC iPlayer verschillende redenen, waarvan de meeste verband houden met uw werkelijke locatie, waaronder: Uw VPN maskeert uw IP-adres niet voldoende. Een VPN kan uw IPv4-adres maskeren, maar niet uw IPv6-adres. Virtuele servers kunnen u onbedoeld toegang geven tot uw realtime locatie op uw VPN.

Wanneer u een VPN gebruikt, lijkt het alsof u zich op een andere locatie bevindt dan waar u zich daadwerkelijk bevindt. Ik neem aan dat iedereen in de Verenigde Staten zal denken dat ik in het Verenigd Koninkrijk ben als ik een VPN daar gebruik. ITV Hub, een van de Britse tv-kanalen, is toegankelijk via een VPN, en alle andere tv-kanalen in het land zijn toegankelijk via een VPN. Hoewel de BBC niet kan zeggen of je een VPN gebruikt, biedt zij wel enkele mogelijkheden. Het belangrijkste IP-adres is het adres dat aan elke VPN-server is toegewezen. Als je een VPN hebt, heb je toegang tot alle BBC-shows, ongeacht of je in de VS of in de rest van de wereld woont.

Het is niet ongebruikelijk dat de BBC de IP-adressen bijhoudt van degenen die hun programma’s online bekijken. Omdat de BBC voor iPlayer betaalt, kan zij de IP-adressen van al haar gebruikers volgen. Daarom is het belangrijk om een ​​VPN te gebruiken als je BBC-programma’s op iPlayer bekijkt. Omdat uw IP-adres niet kan worden achterhaald, kan de BBC met behulp van een VPN niet bepalen welke programma’s u bekijkt.

Als je problemen hebt met de toegang tot BBC Iplayer, probeer dan deze oplossingen.

Ondanks het feit dat BBC iPlayer geweldig is voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk, is het niet toegankelijk buiten het Verenigd Koninkrijk. Mogelijk hebt u problemen met de toegang tot BBC iPlayer; Hier zijn een paar oplossingen. Zorg ervoor dat u uw IP-adres kent. Als u een breedbandprovider of internetverbinding heeft, is het mogelijk dat uw IP-adres verandert, waardoor BBC iPlayer u niet meer herkent. U kunt uw IP-adres wijzigen door een Britse VPN, proxy of soortgelijke dienst te gebruiken. Als gevolg hiervan herkent BBC iPlayer u als inwoner van het Verenigd Koninkrijk. Het is mogelijk om verbinding te maken vanaf een Britse server. Sommige BBC iPlayer-services zijn mogelijk alleen beschikbaar op Britse servers. Als u geen toegang heeft tot een van deze, probeer dan verbinding te maken met een andere.

Kan de BBC uw IP-adres achterhalen?

Fotocredit: blogspot.com

BBC iPlayer gebruikt, net als veel andere geografisch geblokkeerde services, een IP-adres om de locatie van de gebruiker te bepalen. Zolang deze verwijst naar een locatie buiten Groot-Brittannië, kunt u de Dienst niet gebruiken.

Een zoekopdracht naar het IP-adres van BBC iPlayer levert een lijst op met de locatie van de gebruiker. Een IP-adresmasker wordt gemaakt met behulp van een virtueel particulier netwerk (VPN), proxy of soortgelijke service. Ga gewoon naar Instellingen en selecteer Locatie wijzigen. U kunt uw locatie wijzigen. Met behulp van anti-VPN-software vergelijkt BBC iPlayer uw IP-adres met een database met bekende VPN IP-adressen. Uw verbinding is geblokkeerd en uw server staat op de zwarte lijst omdat deze overeenkomt. Als u een apart adres heeft, moet u een licentie aanschaffen om het apparaat te gebruiken. Om BBC iPlayer-programma’s op aanvraag te downloaden of te bekijken, inclusief gemiste televisieprogramma’s, moet iemand over een televisielicentie beschikken. Bovendien moeten ze een geldige licentie hebben om live televisieprogramma’s te bekijken of op te nemen op elk kanaal, inclusief Iplayer. Als je iPlayer zonder licentie bekijkt, kun je een boete krijgen van maximaal £ 1.000.

Kun je betrapt worden op het kijken naar BBC Iplayer?

U moet een tv-licentie hebben (inclusief een gratis tv-licentie voor 75-plussers) als u BBC-programma’s downloadt of bekijkt op BBC iPlayer – live, terugkijken of on-demand. Als u geen vergunning heeft, kunt u worden vervolgd en riskeren u een boete van maximaal £ 1.000*, evenals mogelijke juridische kosten en/of door de rechtbank opgelegde schadevergoeding.

De gevolgen van het kijken naar BBC Iplayer zonder licentie

BBC iPlayer is een geweldige plek voor inwoners van Groot-Brittannië om online een breed scala aan films en tv-programma’s te bekijken. Als u echter geen geldige televisielicentie heeft, overtreedt u mogelijk de wet. TV Licensing handhaaft en verstrekt televisielicenties en het is bekend dat kijkers boetes krijgen die zonder BBC iPlayer of live televisie kijken. Gelukkig zijn er voorzorgsmaatregelen die je kunt nemen om te voorkomen dat je verstrikt raakt. Bent u ouder dan 18 jaar, dan verstrekt de gemeente waar u woont in de meeste gevallen een gratis vergunning. Als u jonger bent dan 25 jaar, kunt u tot € 5 per jaar besparen door slechts € 5 per jaar te betalen. U kunt ook voorkomen dat u de licentiekosten volledig hoeft te betalen door een VPN- of proxyservice te gebruiken om uw IP-adres te verbergen. Het is met tv-licenties niet mogelijk om kijkers te volgen die zonder licentie online naar BBC iPlayer of live tv kijken; Het is echter belangrijk dat u op de hoogte bent van de wetten en voorkomt dat u slachtoffer wordt. Er bestaat geen twijfel over dat BBC iPlayer een fantastisch hulpmiddel is, maar het gebruik ervan zonder licentie is illegaal en kan tot ernstige straffen leiden.

Kan uit de tv-licentie blijken of u tv kijkt?

Ze kunnen je niet eens vertellen of je een tv hebt, tenzij je naar een speciaal daarvoor bestemde zender kijkt. Ze moeten de televisie controleren om te zien of deze is aangesloten, dan op de deur kloppen en eisen dat iedereen een televisielicentie heeft, en ten slotte

Om Netflix te gebruiken heb je geen tv-licentie nodig

Netflix, een dienst waarmee gebruikers online tv-programma’s en films kunnen kijken, groeit in populariteit. Er is geen tv-licentie vereist om de service te laten werken. De tv-licentiewebsite van de BBC suggereert dat je geen tv-licentie nodig hebt als je Netflix of andere online tv-diensten alleen gebruikt voor on-demand- of inhaaldoeleinden. De TV Licensing Officer heeft de bevoegdheid om contact op te nemen met de politie en een huiszoekingsbevel te verkrijgen om een ​​huis binnen te gaan, maar u heeft er geen nodig als u er geen heeft.

Is het legaal om VPN te gebruiken om buitenlandse tv te kijken?

Fotocredit: www.idropnews.com

Ja dat doen we. VPN-diensten zijn volledig legaal in de meeste landen, inclusief de Verenigde Staten en andere westerse landen. Hierdoor blijven uw privacy en uw internetverbinding beschermd. Bovendien hebt u toegang tot inhoud die anders niet mogelijk zou zijn.

Om meer over andere culturen te leren, kun je buitenlandse televisie kijken. Sommige kanalen kunnen door bepaalde landen worden geblokkeerd. Zelfs als u in het land woont waar de programma’s worden uitgezonden, kunt u deze daarom mogelijk niet bekijken. Om toegang te krijgen tot de inhoud moet u een VPN gebruiken. De meeste landen, waaronder de Verenigde Staten, hebben een legale manier om Netflix te kijken zonder een VPN te gebruiken. VPN’s kunnen in een aantal landen beperkt of verboden zijn, waaronder China, Rusland, Irak en Noord-Korea. Een VPN codeert en wijzigt uw IP-adres online.

Een VPN beschermt uw privacy en veiligheid en zorgt ervoor dat u overal verbinding kunt maken met internet. Een virtueel particulier netwerk (VPN) is een geweldige manier om uw online privacy en veiligheid te beschermen. Afhankelijk van de legaliteit van VPN’s heeft elk land zijn eigen wettelijke vereisten. Ondanks het feit dat een VPN volledig legaal is in de Verenigde Staten, is het nooit een goed idee om iets illegaals te doen terwijl je er een gebruikt. Een VPN kan u helpen uw online privacy en veiligheid te beschermen. VPN’s zijn in vrijwel elk land beschikbaar, behalve in autoritaire regimes die dit toestaan. Sommige landen vereisen dat binnenlandse VPN’s gebruikersinformatie met de overheid delen.

Wanneer u een VPN gebruikt, heeft u geen toegang tot anti-overheids- of illegale diensten. Er is een virtueel particulier netwerk (of VPN) waarmee u toegang krijgt tot inhoud die in bepaalde regio’s of gedeeltelijk is geblokkeerd. VPN’s kunnen echter te maken krijgen met juridische uitdagingen wanneer ze worden gebruikt om geografisch beperkte inhoud te streamen. Bij een streamingdienst krijg je via een foutmelding te horen dat je verbonden bent met een VPN. VPN-gebruik is in een aantal landen legaal, hoewel sommige het volledig verbieden. Het is onwaarschijnlijk dat een toezichtstaat instrumenten voor de bescherming van de privacy zal bevorderen. In totaal zijn er in 197 landen VPN’s actief.

VPN’s zijn sinds de jaren negentig verboden in sommige voormalige Sovjetrepublieken, zoals Turkmenistan. VPN-netwerken zijn legaal in de meeste Amerikaanse staten, maar niet in veel andere. Grote spelers als IPVanish, LiquidVPN en TorGuard zouden stoppen als VPN’s verboden zouden worden. De Verenigde Staten hebben een surveillancecultuur die een bedreiging zou kunnen vormen voor VPN’s.

Waarom het gebruik van een VPN om Netflix te kijken geen piraterij is

Sommige mensen beweren dat het gebruik van een VPN neerkomt op piraterij, maar dat is niet het geval. Illegaal gebruik van auteursrechtelijk beschermd materiaal is een misdrijf. Het is gebruikelijk dat VPN’s worden gebruikt om toegang te krijgen tot regio-vergrendelde inhoud zoals Netflix. Het gebruik van VPN’s met Netflix is ​​momenteel legaal, hoewel het mogelijk illegaal is.

VPN BBC TV-licentie

Een VPN of Virtual Private Network is een beveiligde tunnel tussen twee of meer apparaten. Een VPN kan worden gebruikt om uw privacy online te beschermen en toegang te krijgen tot geblokkeerde websites en inhoud. Om een ​​VPN te gebruiken om BBC iPlayer te bekijken, heb je een BBC TV-licentie nodig.

Met BBC iPlayer kun je online programma’s als Killing Eve, Peaky Blinders en Poldark bekijken. Als je via je VPN geen verbinding kunt maken met BBC iPlayer, leggen we uit hoe je het probleem kunt oplossen. Als u over de juiste VPN beschikt, kunt u eenvoudig geografisch geblokkeerde inhoud uit het buitenland bekijken. Je kunt BBC iPlayer vanuit andere landen streamen door de onderstaande stappen te volgen om een ​​Brits IP-adres te krijgen. We hebben ze gesorteerd op basis van hun voorkeuren, dus ga met de VPN bovenaan de lijst. Wanneer een gebruiker iPlayer bezoekt, gebruikt deze zijn IP-adres om zijn locatie te bepalen. Als u de Dienst in een ander land wilt gebruiken, moet u deze daar gebruiken.

U kunt een VPN gebruiken om er zeker van te zijn dat u zich niet op een specifieke locatie bevindt. U kunt inloggen en streamen op dezelfde manier alsof u fysiek aanwezig bent in Groot-Brittannië. Het detecteert IP-adressen die zijn gekoppeld aan VPN’s en zet deze op de zwarte lijst met behulp van technische methoden. Om effectief te zijn moeten VPN’s op deze manier worden geconfigureerd, en het gebruik van een aanbevolen VPN is de meest effectieve manier om dit te bereiken.

Kan ik BBC krijgen met een VPN?

De volgende stappen begeleiden u bij het gebruik van BBC iPlayer met een VPN. NordVPN is onze aanrader, maar Surfshark en ExpressVPN zijn ook goede keuzes. U kunt het beste de VPN-app downloaden en installeren op uw apparaat voordat u deze installeert. Om verbinding te maken met de Britse servers van uw VPN, moet u eerst verbinding maken met een van de serverlocaties (idealiter in Londen).

Heb ik een tv-licentie nodig als ik een VPN gebruik?

De Britse TV Licensing Authority zegt dat zij hard zal optreden tegen degenen die iPlayer zonder licentie gebruiken, maar dit zal uiterst moeilijk zijn gezien de hoeveelheid beschikbare inhoud. Mensen die een VPN gebruiken, zullen ze vrijwel zeker niet kunnen detecteren. Kijkers in Groot-Brittannië moeten een televisielicentie aanschaffen om televisieprogramma’s te kunnen bekijken.

Hoe omzeil ik de BBC Iplayer TV-licentie?

U moet een BBC-licentie hebben als u ons heeft verteld dat u geen tv-licentie nodig heeft, maar BBC-programma’s downloadt of bekijkt op BBC iPlayer. Zelfs als u een andere dienst dan Freeview, Freesat of YouView gebruikt om toegang te krijgen tot BBC iPlayer, heeft u nog steeds een licentie nodig. Als u een Sky-, Virgin Media- of British Telecom-abonnee bent, kunt u tv kijken op deze kanalen.