Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Motorola One Zoom, de volgende Android-smartphone met 4 camera’s!

In de tweede helft van 2019 zullen verschillende Android- en iOS-terminals worden gelanceerd met verschillende productassortimenten en budgetten. Daaronder zit een nieuwe Motorola One Zoom, een smartphone met high-end features en een sterke focus op de camera die Brazilië verovert.

We hebben echter al een gevarieerde galerij met wat officiële afbeeldingen lijken te zijn van dit nieuwe mobiele apparaat.

Er is altijd een beetje heimwee of nostalgie als het over een Motorola-toestel gaat. Als een van de meest traditionele fabrikanten in de sector is de huidige positie allesbehalve geweldig. Het heeft echter nog steeds een sterke aanwezigheid in bepaalde markten, zoals Brazilië en Zuid-Amerika.

Motorola heeft flink ingezet op de nieuwe ‘One’-lijn

Het Amerikaanse bedrijf, momenteel eigendom van het Chinese bedrijf Lenovo, bereidt momenteel een nieuwe weddenschap voor op de Android-markt. Iets dat ons een nieuwe Android-smartphone gaat opleveren met een sterke focus op camera’s en design. Daarnaast zullen we een aantal zeer pakkende features in deze smartphone hebben.

Zelfs als de bekendste apparaten zich in de ‘Moto G’-lijn bevinden, heeft het bedrijf hier een nieuwe kans. Dit betekent dat Motorola zich met de nieuwe ‘One’ heeft gespecialiseerd in meer Premie en verbeterde functies, hoewel nog steeds een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Motorola One Zoom, de volgende Android-smartphone met 4 camera's!  1

Dit is precies waar de toekomstige Motorola One Zoom of One Pro in beeld komen. In tegenstelling tot het ontwerp en de functies is de naam nog niet bepaald. Let op, hoewel de nieuwe afbeeldingen vandaag zijn gepubliceerd online en ons een duidelijk beeld geven van het product en de belangrijkste kleurenschema’s.

4 camera’s voor Motorola One Zoom (Pro)

Volgens de huidige informatie zal de smartphone volgend jaar september op IFA Berlin 2019 worden gepresenteerd. Dan maken we kennis met de nieuwe terminal die is gelanceerd onder het Android-programma. Een. Hier hebben we dus een eigentijds lijnapparaat en een mooi kleurenschema.

In jouw voordeel heeft de Motorola One Zoom een ​​eerste camera met een resolutie van 48 MP. We hebben ook een camera met een 5x optische zoomlens in hybride vergroting. Op dezelfde manier zullen we een ultragroothoeklens hebben, evenals een vierde camera voor scherptediepte (ToF).

Motorola One Zoom, de volgende Android-smartphone met 4 camera's!  2

Er ligt dan ook een sterke focus op fotografie, met een vergelijkbare configuratie als de andere toppen. Merk ook op dat op het Motorola M-logo uw vingerafdruklezer zich aan de achterkant bevindt. Dit opent nieuwe creatieve mogelijkheden voor de drager met alle mogelijke lenzen en bijbehorende brandpuntsafstanden.

Wat kun je verwachten van deze Android-smartphone?

Dit zal de positie van het merk in het midden-hoge-segment consolideren. Dit betekent dat er gebruik wordt gemaakt van een 6,2 inch scherm met een OLED-paneel met full HD+ resolutie (1080p). We hebben ook een verwerker Leeuwebek 675 van Qualcomm, evenals 4 GB RAM en 128 GB opslag.

De waarde voor verkoop aan het publiek zal naar verwachting ook rond de $ 400 liggen, waarmee de auto in het midden-hogere prijssegment valt. Het heeft ook een doordachte constructie met afgeronde hoeken en een waterdruppelvormige inkeping op de punt.

Motorola One Zoom, de volgende Android-smartphone met 4 camera's!  3

Al na de Duitse publicatie Winfuture.deDe Motorola One Zoom kost in Europa 429 euro. Ten slotte is er de hint van de (toekomstige) beschikbaarheid van een goedkopere en aangepaste versie van dezelfde Android-smartphone. Nu is het wachten tot Lenovo ons officieel kennis laat maken met deze Motorola.

Wat vind je van Motorola en zijn huidige Android-apparaten?

Lees verder…

Mục lục