Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Multiversus Early Access tot de bèta begint op 19 juli

Opmerking: het volgende artikel kan je helpen: Multiversus Early Access tot bèta begint op 19 juli

Warner Bros. dook een paar maanden geleden in franchise-crossovers om de gratis te spelen platformvechter MultiVersus te lanceren.

Wat is Multiversus?

MultiVersus is eigenlijk een komende, gratis te spelen vechtgame die personages uit verschillende Warner Bros-eigendommen samenbrengt in een game in Smash Bros-stijl. Het zal Warner Bros-iconen bevatten zoals Bugs Bunny, Batman, Arya Stark van Game of Thrones, Shaggy van Scooby Doo en personages uit Adventure Time, Steven Universe en nog veel meer.

Releasedatum en -tijd van Multiversus Open Beta

MultiVersus is binnen een paar dagen klaar om officieel te gaan. Vroege toegang tot de bèta begint op dinsdag 19 juli om 17.00 uur BST. Vroege toegang tot Multiversus zal een week lang beschikbaar zijn totdat de open bèta van MutliVersus op dinsdag 26 juli begint.

Wat hier het vermelden waard is, is dat als je hebt deelgenomen aan de gesloten alfatest van MultiVersus, je gegarandeerd toegang hebt tot vroege bètatoegang. Je kunt dus vroeg terecht tot 19 juli. U ontvangt een code in uw e-mailinbox. Met deze code wordt eenvoudigweg de versie van MultiVersus die u voor de alfapreview hebt gebruikt, bijgewerkt naar de open bètaversie. Alle gebruikers die niet hebben deelgenomen aan WB Games ontvangen MultiVersus Open Beta-codes tijdens een Twitch-stream.

De MultiVersus Twitter plaatste het volgende:

“Als je het nog niet gehoord hebt, kun je vanaf 19 juli Early Access krijgen met @Twitch Drops! Bekijk gewoon een MVS-stream met Drops ingeschakeld gedurende 1 uur!”

De gratis te spelen platformvechter MultiVersus zal online modi bevatten, waaronder 1v1, teamgebaseerde 2v2 en een modus voor 4 spelers. Het beste deel is dat er verhaalmodi zullen zijn met een krankzinnig plot dat probeert te begrijpen waarom Wonder Woman moet samenwerken met Velma om tegen Taz Devil te vechten. Er wordt verwacht dat er seizoensupdates zijn, een gevechtspas, speurtochten en alle andere vloek van live servicegames. Er wordt ook verwacht dat er meer personages zich bij je zullen voegen in Multiversus Early Access. De lijst is hieronder genoteerd:

De releasedatum van de volledige versie is nog niet bekendgemaakt. Laten we eens kijken, wat er daarna zal komen. Tot die tijd kunt u ons volgen voor meer updates.