Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Muziek downloaden van YouTube – alle methoden

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Muziek downloaden van YouTube – Alle methoden

YouTube is een geweldig platform voor zowel artiesten die hun werk willen delen als muziekliefhebbers die iets nieuws willen ontdekken.

Soms is een nummer alleen beschikbaar op YouTube, maar wil je het toch hebben Offline luisteren.

Soms wil je gewoon muziek op de achtergrond afspelen zonder je aan te melden voor YouTube Premium.

Hoe het ook zij, het is altijd vervelend als je een nummer dat je leuk vindt er niet aan kunt toevoegen offline afspeellijst.

Hoe download je muziek van YouTube?

Het rippen van nummers van YouTube is vrij eenvoudig en er zijn verschillende methoden die je kunt proberen.

Laten we de populairste bekijken en laten zien hoe je YouTube-muziek kunt downloaden.

Windows, Mac en Linux

Desktopmachines zijn zeer veelzijdig en gemakkelijk programmeerbaar. Daarom is er geen tekort Platformen en software waarmee je audio van YouTube kunt downloaden.

Hier zijn enkele van de gemakkelijkste opties.

Gratis websites

Werk gedaan krijgen via een website is een van de beste opties, omdat hiervoor geen extra software hoeft te worden geïnstalleerd.

YouTube naar mp3

YouTube naar mp3 is een van de eerste websites die opduikt wanneer je nummers van YouTube probeert te downloaden. Het heeft een eenvoudig te gebruiken 2-klik-ontwerp dat het maakt gemakkelijk genoeg om te gebruiken zonder conversiekennis.

Kopieer en plak de video-URL in het tekstvak. Druk vervolgens op . Na enkele ogenblikken wordt u doorgestuurd naar een andere pagina. Daar zie je een klein venster met de door jou geselecteerde video en een knop ervoor Downloaden het geluidsbestand.

Bij voorkeur MP3 omvormer

Dit is er nog een makkelijk te gebruiken Mogelijkheid. Het goede aan BestMP3Converter is de mogelijkheid om dit te doen Kies de kwaliteit de opname die u wilt downloaden.

Kopieer en plak de video-URL in het tekstvak. Het platform zou de link automatisch moeten verwerken en u de videominiatuur in een klein vakje moeten tonen.

Van dat Drop-down menuje kan kiezen gewenste kwaliteit. Wanneer u klikt U wordt doorgestuurd naar een advertentie en het downloaden begint.

MP3 Overzetten

MP3 Overzetten, zoals de naam al doet vermoeden, is een platform waarmee je mp3 van YouTube kunt downloaden. Kopieer en plak de video-URL in het tekstvak. Klik .

Het laden duurt een paar seconden. Zodra het klaar is, verschijnt de naam van de video met een En Knopen eronder.

Aan de andere kant, het verschijnt niet de miniatuur van de video, dus controleer goed of u de juiste downloadt. Aan de andere kant, het onmiddellijk geeft je het bestand zonder reclamepop-ups.

Browser-extensies

Er zijn verschillende extensies waarmee je muziek kunt downloaden. Je kunt het rechtstreeks vanuit uw browser zonder afhankelijk te zijn van software of online platforms. Sommige daarvan zijn alleen beschikbaar in bepaalde browsers.

Hier is een extensie voor elk van de meest populaire.

Doorklik Downloader (Chroom)

Chrome-gebruikers kunnen hier altijd op vertrouwen Doorklik. Het is makkelijk om Installeren en zelfs gemakkelijker te gebruiken. Hiermee kun je YouTube-muziek op beide opslaan mp3 en mp4-formaten. De kracht van deze extensie is dat het automatisch herkend wanneer de gebruiker een video bekijkt. U hoeft er niet naar te zoeken in een lange lijst of u te bemoeien met URL-invoer.

YouTube MP3 (Vuurvos)

Youtube mp3 inzetstukken MP3 knop naast de video’s Toon tellers. Zodra u op de knop klikt, wordt u gevraagd een bitsnelheid te selecteren en dat is alles!

iTube Studio (Safari)

Met iTube Studio kun je video’s downloaden van verschillende sites – van YouTube tot het oranje YouTube. Het kan gemakkelijk audio van websites rippen, exporteren naar mp3 en bij een Bitrate van uw gemak. Het dient ook als omvormeromdat u deze functie kunt gebruiken gescheiden van de download.

software

Er zijn talloze YouTube-toepassingen voor audio-extractie. Het kan een beetje verwarrend zijn als u probeert degene te vinden die het beste bij uw behoeften past.

Hier zijn een paar suggesties:

4K-video Downloader (Ramen)

4K-video Downloader is een veelzijdige tool die werkt veel verschillende pagina’s.

Kopieer de video-URL. Klik in de applicatie op de knop. Er verschijnt nu een nieuw venster waarin u Kies de downloadkwaliteit. Je kunt ook video’s converteren naar mp3. Kies de locatie waar u het bestand wilt opslaan en u bent klaar.

Luchtig (Mac)

Airy was behoorlijk succesvol, en met goede reden. Hiermee kun je video’s van alle kwaliteiten downloaden en deze ook naar mp3 converteren. Wat wil je nog meer van dergelijke software?

Kopieer de URL van de video die u wilt downloaden. Openlucht enz Invoegen de URL in het tekstveld. Van dat Drop-down menuje kan kiezen formaat en kwaliteit U wilt. Jij kan tegelijkertijd downloaden meerdere video’s. Je kan ook Afspeellijsten downloaden en zelfs hele kanalen Videotheken.

YouTube dl (Linux)

YouTube-dl is een opdrachtregelhulpprogramma dat video’s van meerdere websites downloadt. Om van YouTube naar mp3 te converteren, heb je dit nodig Installeren FFmpeg.

Om dat te krijgen laatste versie van YouTube-dl gebruikt u de volgende opdrachten:

Daarna:

Nu kun je YouTube-dl werkend krijgen.

Naar Overzetten een video in een mp3-bestand moet je de volgende opdracht invoeren:

In plaats van de URL in te voeren van de video die u wilt downloaden.

YouTube Audio bibliotheek

Als je een … hebt Maker van YouTube-inhoudHet kan zijn dat je niet door alle hoepels hoeft te gaan om mp3’s te krijgen. YouTube Audio bibliotheek is een lekkage verzameling van gratis downloadbare muziek. Er zijn slechts een paar regels die u moet volgen, die als volgt kunnen worden samengevat verspreid het niet en gebruik het alleen voor het maken van YouTube-inhoud.

Nu we hebben besproken hoe je muziek van YouTube naar een desktop kunt downloaden, gaan we naar:

mobiele toestellen

Als je naar muziek luistert van jouw telefoonwaarom download je de nummers niet direct in aanvulling?

Hier zijn enkele opties waaruit u kunt kiezen.

Mobiele apps

Er is geen tekort aan apps waarmee je audio van YouTube kunt downloaden. Het goede nieuws is dat de meeste ervan beschikbaar zijn op meerdere mobiele besturingssystemen.

Phoenix-browser

Phoenix-browser is er trots op een snel En betrouwbaar mobiele browser. Het heeft een Incognito modushij gaat geen sporen van jou online Activiteiten. Het biedt er ook een geïntegreerde video’s Downloader, die op veel videoplatforms kan worden gebruikt. Het beste van alles is dat er één wordt meegeleverd Video’s ook mp3 omvormer.

BuisMaat

BuisMaat is een Android Video Downloader. Als het gaat om YouTube-muziek in MP3-formaat, is dit een van je beste keuzes. Je kunt video’s downloaden in alle beschikbare kwaliteiten En Overzetten Jij ook mp3 bestanden. Het geeft geen gas Je internetverbinding, hoe je dit instelt maximale downloadsnelheid, het aantal actieve downloadsEn Alleen wifi Modus.

iTube-studio

De Mobiele telefoon, mobiele telefoon executie iTube-studio is beschikbaar op iOS. Het heeft geen tegenslagen en aanbiedingen volledige functionaliteit. Je krijgt videodownloads binnen verschillende kwaliteit en natuurlijk, Video’s ook mp3 Transformatie.

Voor mobiel geoptimaliseerde websites

Er is meer dan genoeg YouTube naar mp3 mobielvriendelijk Websites waar u goed gebruik van kunt maken. Alle websites die zich in de Bureaubladgebied zal de gewenste resultaten opleveren.

Eervolle vermeldingen gaan naar MP3-hub, VideogrijperEn YTMP3.

Over YouTube-premium

YouTube-rood is een abonnement dit heeft een aantal voordelen.

Je kunt video’s bekijken en naar muziek luisteren offline of Achtergrondmodus En zonder reclame. Een ander groot voordeel van de premium service van YouTube is dat je dit kunt doen Downloaden Video’s direct.

Het nadeel is dat je alleen de muziek en video’s kunt afspelen die je hebt gedownload gedurende 30 dagen. Als u snel een bibliotheek wilt opbouwen en uw lidmaatschap wilt opzeggen, is dit wellicht niet de service voor u.

De wettigheid van YouTube-video’s in geluidsbestandspraktijken varieert afhankelijk van het individuele geval. Sora The Troll is een Japanse contentmaker die zijn muziek gratis produceert en distribueert. Hij legde uit dat dat wel kan Downloaden, distribuerenen doe ermee wat je wilt, zo lang als je wilt niet juridische stappen het als je eigen werk.

Als het aankomt op auteursrechtelijk beschermde werken, zal de vraag moeilijk te beantwoorden zijn. Gebaseerd op die van jou lokale wetten op intellectueel eigendomhet kan beide zijn geclassificeerd als misdaad of niet. Je moet dus ofwel a vragen jurist om de vraag voor u te beantwoorden speciaal geval of lees verder lokale wetgeving.

Onthoud – in landen als de ONS, Canadaen de meeste delen van West-Europaer wordt rekening mee gehouden onwettig. In de meeste landen van Oost-Europahet is ook niet een grijs gebied of niet gecriminaliseerd. Het is niet erg raadzaam om juridisch advies in te winnen op technologiegerelateerde websites. Maak jezelf dus vertrouwd lokale wetgeving voordat je besluit YouTube-muziek te downloaden.

Afronden

Dat vat samen hoe je muziek van YouTube kunt downloaden. U bent nu bekend met de procedures verschillende apparaten En door talloze methoden – Websites, gespecialiseerde software of browserextensies.

Onthoud echter dat dit altijd een goed idee is controleer de wettigheid van uw acties vooraf.

Mục lục