Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Netflix brengt een documentaire over Bill Gates uit zonder filters die je niet mag missen

Netflix heeft een documentaireserie over Bill Gates voorbereid

Bill Gates zelf heeft met zijn profiel op Twitter een tweet gepubliceerd waarin hij waarschuwde dat hij al jaren meewerkt aan een Netflix-documentaireserie waarin Hij zal over hem, zijn werk en andere aspecten die zijn leven omringen, vertellen.

Dus met deze simpele tweet ontdekten we hoe nieuw het is Netflix gaat op 20 september in première. En wat wil je dat wij weten als we weten wie hij is en wat hij betekent in de wereld van de technologie? We zouden graag de documentaires zien in plaats van te zien wat hij op 10 september aan Apple zal presenteren. Omdat we in deze documentaire uit de eerste hand veel aspecten kunnen leren die voor de meesten van ons onbekend zijn. Hoewel de gepubliceerde video meer details bevat, zoals je favoriete eten.

– Wat is je lievelingsdier? – Hond – Wat is je lievelingseten? – Hamburger – Wat heb je als ontbijt? – Niets – Wat is je grootste angst? – …

Zoals ik al zei: Bill Gates heeft niet echt een presentatie nodig. De maker van Windows en oprichter van Microsoft Het is een van de slimste geesten die ooit heeft bestaan ​​in de wereld van de technologie. Hij is al jaren zelfstandig en via zijn eigen stichting (Bill and Melinda Gates Foundation) betrokken bij diverse goede doelen en filantropie. Daarom is het zo interessant voor degenen onder ons die de wereld van de technologie volgen om te zien wat hij ons nu in deze serie te zeggen heeft.

Bovendien is het een geweldige kans om andere soorten benaderingen te leren kennen. Omdat veel documentaires of films die over hem gaan tot nu toe grotendeels vermengd zijn met de visie van andere personages zoals Steve Jobe. Bijvoorbeeld in de klassieke Pirates of Silicon Valley of American Genius, etc.

Deze driedelige documentaire vertelt diepgaand en ongefilterd het levensverhaal van Bill Gates en zoekt naar unieke oplossingen voor enkele van de meest complexe problemen ter wereld. Van de winnende regisseur van de Davis Guggenheim Academy Award (Malala noemde mij een gênante waarheid).

De documentaire komt op 20 september uit en is exclusief voor Netflix. Hier is een link naar de documentatie op het platform.