Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Netflix streamen op Discord op Windows-, Mac-, Android- en iOS-apparaten.

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Netflix streamen op Discord op Windows-, Mac-, Android- en iOS-apparaten.

Netflix is ​​zonder twijfel een van de beste streamingdiensten die beschikbaar zijn voor tv-programma’s, films en documentaires en een van de meest populaire van de afgelopen jaren. Aan de andere kant is Discord het beste instant messaging- en digitale distributieplatform dat is ontworpen voor het creëren van communities.

Maar hoe kun je je favoriete Netflix-programma of film streamen op Discord? Maak je er niet druk om. Hieronder vindt u gedetailleerde instructies voor het streamen van Netflix op Discord.

Genieten van uw favoriete film/show kan nog leuker zijn als u wordt vergezeld door uw vrienden. Maar vanwege de pandemie is het verzamelen niet eenvoudig. Om dit probleem aan te pakken, kan “groepsmonitoring” de perfecte manier zijn om in een dergelijke situatie samen met uw vrienden van uw favoriete inhoud te genieten. Laten we eens kijken hoe u “Netflix + Discord” kunt gebruiken om samen met uw vrienden te genieten van Netflix-streaming.

Hoe Netflix op Discord te streamen op Windows-, Mac-, Android- of iOS-apparaten.

Netflix streamen op Discord is geen rocket science, en het is heel eenvoudig. Met Discord kunt u uw pc-/telefoonscherm delen, waartoe andere Discord-gebruikers toegang hebben via de uitnodigingslink.

Stap 1. Schakel hardwareversnelling uit in de webbrowser.

Stap 2. Stream op Discord met uw webbrowser.

Stap 3. Los problemen met zwart schermstreaming op Discord op.

Deel 1. Netflix-video’s streamen op Discord met Chrome, Firefox, Edge of Safari.

Hoewel het gemakkelijk is om met Discord te streamen vanaf je Windows- of Mac-computer, kunnen sommige mensen te maken krijgen met enkele fouten, zoals problemen met “Audio” en “Zwart scherm”. Volg de onderstaande stappen om Discord-streamingproblemen te voorkomen.

Stap 1. Schakel hardwareversnelling uit in de webbrowser.

De eerste stap om streamingproblemen van Netflix naar Discord te voorkomen, is het uitschakelen van hardwareversnelling in uw browser. Volg hiervoor de onderstaande instructies, afhankelijk van uw browser. (Safari-gebruikers, ga naar stap 2)

Stream Netflix op Discord via Google Chrome

Om Netflix op Discord te streamen met Google Chrome, moet je enkele instellingen wijzigen voor een ononderbroken streamingervaring. Om dat te doen. Volg de onderstaande stappen:

1. Open uw Google Chrome-browser en ga naar het menu met drie stippen Instellingen.

2. Gebruik hier de zoekbalk bovenaan de pagina om te zoeken naar “Hardware acceleratie“.

3. Volgende, deactiveren de Hardware acceleratie door op de blauwe knop te klikken en vervolgens Herstarten de browser om de wijziging toe te passen.

4. Ga nu verder met stap 2 om te beginnen met streamen op Discord.

Stream Netflix op Discord via Mozilla Firefox

Voordat u Netflix van Firefox naar Discord streamt, moet u de hardwareversnelling als volgt uitschakelen:

1. Open uw Mozilla Firefox-browser en ga naar Opties.

Stream Netflix op Discord Firefox

2. Scroll naar beneden om de Prestatie Sectie.

Schakel Firefox-hardwareversnelling uit

3. Deactiveren de Gebruik aanbevolen prestatie-instellingen doos en dan deactiveren de gebruik hardware versnelling indien mogelijk Krat.

Schakel Firefox-hardwareversnelling uit

4. Opnieuw opstarten Firefox en ga verder naar stap 2 om Netflix-video’s op Discord te streamen.

Stream Netflix op Discord via Microsoft Edge.

Voordat u Netflix op Discord streamt met Edge, schakelt u hardwareversnelling uit zoals hieronder beschreven:

1. Open uw Microsoft Edge-browser en ga naar de bijbehorende browser Instellingen.

Stream Netflix op Discord Edge

2. Klik in het menu Instellingen op systeem.

Afbeelding

3. Vind de gebruik hardware versnelling indien mogelijk mogelijkheid en zet het uit door erop te klikken.

Schakel Edge-hardwareversnelling uit

4. Klik daarop Opnieuw beginnen Knop om de nieuwe instelling toe te passen.

Afbeelding

5. Lees verder de instructies in stap 2 hieronder om te streamen op Discord.

Stap 2. Netflix streamen op Discord met Chrome, Firefox, Edge of Safari.

Nadat je de hardwareversnellingsinstellingen in je browser hebt gewijzigd, kun je vanuit je browser naar Discord streamen:

1. Open Netflix en selecteer de film/serie die je wilt streamen op Discord.

2. Open vervolgens Discord en kiezen A Spraakkanaal van een server.

Stream Netflix op Discord

3. Klik vervolgens op Delen Scherm Pictogram op de knop om de Netflix-stream te starten.

Stream Netflix-video op Discord

4. Selecteer het webtabblad met de Netflix-film die u wilt streamen.

Stream Netflix-video's op Discord

5. Kies de kwaliteit van de gestreamde video en audio (resolutie en framesnelheid) en klik op als u klaar bent Ga leven om de Netflix-film op Discord te streamen! *

*Opmerking: Als u problemen ondervindt met “Audio” of “Zwart scherm” tijdens het streamen, volgt u de instructies in stap 3.

Afbeelding

Stap 3. Hoe het probleem met het zwarte scherm op Discord tijdens het streamen op te lossen.

Het probleem met het zwarte scherm tijdens het streamen van een video op Discord is een veelvoorkomend probleem waarmee de meeste mensen worden geconfronteerd tijdens het streamen van Netflix. Als alles aan jouw kant in orde lijkt, maar je vrienden/kijkers een zwart scherm zien, wijzig dan de Discord-instellingen zoals hieronder om het probleem op te lossen:

1. Open onenigheid Instellingen.

Afbeelding

2. Klik in Discord-instellingen op Spraak en video.

Afbeelding

3. In de VIDEO CODEC Sectie, uitschakelen de OpenH264-videocodec geleverd door Cisco Systems Inc.

Fix zwart scherm onenigheid

4. Blader nu naar beneden en naar beneden SCHERM DELEN Sectie, mogelijk maken de Gebruik onze nieuwste technologie om uw schermoptie vast te leggen.

Afbeelding

5. Zodra dit is gebeurd, wordt uw zwarte schermfout opgelost. Veel plezier met streamen 🙂

Deel 2. Streamen op Discord op Android- en iOS-apparaten.

Smartphones zijn tegenwoordig de meest gebruikte apparaten. Of het nu Android of iOS is, we kunnen Netflix eenvoudig op beide streamen door de onderstaande instructies te volgen:

1. Ga naar de Netflix-applicatie op uw iOS/Android-apparaat en selecteer de film/show die u wilt streamen.2. Open nu de Discord-applicatie en kiezen A Spraakkanaal.

Netflix streamen op Android-iOS

3. Klik daarop Scherm delen icoon en voila! …Je Netflix-stream is live.

Afbeelding

Conclusie

Netflix heeft een verscheidenheid aan inhoud van verschillende genres voor alle leeftijden. Soms wilt u samen met uw dierbaren genieten van uw favoriete inhoud. In dergelijke gevallen is het altijd beter om Discord voor de inhoud te gebruiken en deze met uw dierbaren te bekijken. We hebben het internet afgezocht om deze handleiding te maken: Netflix streamen op Discord.

Het wordt aanbevolen om de audio- en video-instellingen zo hoog mogelijk te houden om vertraging en latentie tijdens het streamen te voorkomen. Daarnaast is de kwaliteit van de stream sterk afhankelijk van de snelheid van je internetverbinding. Zorg dus dat je een goede/snelle internetverbinding hebt voordat je de stream start.

We hebben alle vragen over dit onderwerp behandeld. Als u echter nog andere vragen heeft, kunt u deze in het commentaargedeelte stellen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Hoe Netflix op Discord te streamen op Windows-, Mac-, Android- en iOS-apparaten.  1