Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Netflix test Add Home om kosten in rekening te brengen voor het delen van wachtwoorden

Let op: het volgende artikel kan je helpen: Netflix test Add Home om kosten in rekening te brengen voor het delen van wachtwoorden

Netflix heeft zojuist aangekondigd dat het binnenkort zal beginnen met het testen van een nieuwe Add Home-functie om gebruikers kosten in rekening te brengen voor het delen van wachtwoorden met anderen in geselecteerde landen. Voor de test moeten gebruikers een extra vergoeding betalen als ze een account buiten hun huishouden gebruiken. Netflix begint volgende maand met het testen van de functie in Argentinië, de Dominicaanse Republiek, El Salvador, Guatemala en Honduras.

Netflix test de Add Home-optie om kosten in rekening te brengen voor het delen van wachtwoorden

Zie ook: Netflix werkt samen met Microsoft voor zijn goedkopere advertentie-ondersteunde abonnement

“Het is geweldig dat onze leden zoveel van Netflix-films en tv-programma’s houden dat ze deze met een breder publiek willen delen”, zegt Chengyi Long, directeur productinnovatie bij Netflix, in een verklaring. “Maar het wijdverbreid delen van accounts tussen huishoudens ondermijnt vandaag de dag ons vermogen om op de lange termijn te investeren in onze dienstverlening en deze te verbeteren.”

Deze nieuwe optie omvat een huis waar je op al je apparaten toegang hebt tot Netflix. Als je iemand in een extra huishouden gebruik wilt laten maken van je Netflix-account, vraagt ​​het bedrijf je een vergoeding te betalen. Het kost $2,99 extra als je je wachtwoord met anderen wilt delen.

Bovendien kunnen leden van het Basic Netflix-abonnement één extra huis toevoegen, kunnen standaardgebruikers maximaal twee extra huizen toevoegen en kunnen Premium-gebruikers maximaal drie extra huizen toevoegen. Bovendien hebben gebruikers de mogelijkheid om huizen toe te voegen aan of te verwijderen van de pagina met accountinstellingen.

Hoe weet Netflix dat u uw wachtwoord met anderen deelt?

Netflix heeft ook onthuld dat het geen gebruik maakt van locatiegebaseerde gegevens zoals GPS. Aan de andere kant ontvangt het de gegevens van de diensten die het aan zijn eindgebruikers aanbiedt. Het gebruikt bijvoorbeeld een IP-adres, apparaat-ID’s en andere informatie over apparaten die in het hele huishouden zijn aangemeld bij het Netflix-account. Met deze methode kan Netflix detecteren wanneer inhoud voortdurend buiten een huishouden wordt gedeeld.

Controleer ook: Netflix om gratis rondleidingen door uw favoriete tv-programma’s te organiseren