Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Nieuw! Plan video’s op Pinterest voor later

Vandaag kondigen we met trots aan dat je nu video’s voor Pinterest later kunt inplannen!

Breng de kracht van video naar je Pinterest-borden, van instructievideo’s tot make-uptutorials, en laat je inhoud zien met videopins.

Plan, plan en analyseer zowel foto- als videopins op één plek met Later!

Videoplanning is nu beschikbaar voor alle betaalde abonnementen vanaf slechts $ 9 per maand. Waardeer nu op!

Laat uw bedrijf groeien met Pinterest en later

Als officiële Pinterest Marketing Partner biedt Later exclusieve functies en oplossingen waarmee je het meeste uit je Pinterest-bedrijf kunt halen.

Later is zelfs een van de weinige platforms voor videoplanning op Pinterest waarmee onze klanten verbinding kunnen maken met de groeiende Pinterest-community.

Met 300 miljoen maandelijkse actieve gebruikers en meer dan 175 miljard pins is Pinterest een krachtige ontdekkingsmotor voor bedrijven. 72% van de Pinterest-gebruikers wordt geïnspireerd om te winkelen wanneer ze het platform gebruiken, zelfs als ze niet naar iets specifieks op zoek zijn.

Bij Later willen we je helpen meer mensen te bereiken, je bedrijf te laten groeien en je Pinterest-marketingstrategie uit te breiden.

Met Later en Pinterest kun je nu:

    Plan pins met onze visuele contentkalender. Snijd foto’s en video’s eenvoudig bij tot de gewenste lengte. Bespaar tijd door video’s snel te plannen, bewerken en publiceren op Pinterest en Instagram Maak aangepaste beschrijvingen, gebruik opgeslagen bijschriften of voeg je eigen tintje toe met emoji’s Pinterest-prestaties en afzonderlijke bord- en pin-prestaties met Pinterest Analytics

Waarom zijn videopins een belangrijk onderdeel van je Pinterest-strategie?

Pinterest is een ontdekkingsplatform, waardoor het het perfecte medium is voor merkgerichte video’s die je publiek informeren en inspireren.

Volgens Pinterest zijn de zoekopdrachten naar ‘inspirerende video’s’ vorig jaar met 31% gestegen, en zijn gerichte zoekopdrachten naar make-up-instructievideo’s met 2.063% gestegen.

Met Video Pins kun je je aansluiten bij merken als L’Oreal en Tastemade die video al in hun voordeel gebruiken.

Het gebruik van videofuncties door Tastemade heeft ervoor gezorgd dat hun Pinterest jaar na jaar met 100% is gegroeid!

“Als early adopters van video op Pinterest heeft Tastemade vorig jaar met succes meer dan 1 miljard videoweergaven en 200 miljoen engagements gegenereerd, terwijl we onze groei van 100 procent hebben gerealiseerd”, aldus Larry Fitzgibbon, CEO en oprichter van Tastemade.

“Het is duidelijk dat Pinterest-gebruikers hongerig zijn naar video’s die zowel vermakelijk als actiegericht zijn”, voegde hij eraan toe.

Het is gemakkelijk te zien hoe hun opvallende en vaak heerlijke video’s klanten aantrekken en betrekken.

Videopinnen zijn niet beperkt tot foodies. Het uitwerken van video’s, handwerk- en make-uptutorials zijn slechts enkele voorbeelden van hoe video’s uw boards tot leven kunnen brengen.

Videopinnen plannen:

#1. Upload uw video-inhoud naar Later

Wist je dat je ook video’s naar je bibliotheek kunt uploaden? Maar met gratis abonnementen kunnen alleen foto’s worden geüpload Videoplanning voor Pinterest, Instagram, Facebook en Twitter is beschikbaar voor alle Betaal Later-abonnementen.

Nieuw!  Plan later video's op Pinterest 1

Je kunt video’s rechtstreeks naar je mediabibliotheek uploaden of video’s importeren vanuit Dropbox of Google Drive.

#2. Plan en plan uw pin met behulp van slepen en neerzetten

Selecteer uw video uit de mediabibliotheek en sleep deze naar uw contentkalender om te plannen.

De inhoudskalender geeft je een snel overzicht van je geplande pins en helpt je de juiste esthetiek voor je borden te behouden.

Om verrassingen te voorkomen, kun je vertrouwd raken met de Pinterest-videorichtlijnen.

Video’s moeten:

    4 seconden tot 15 minuten lang en maximaal 2 GB groot. mp4-, mov- en m4v-bestanden, evenals H.264- of H.265-codering. Standaard videoformaten, inclusief breedbeeld (16:9), vierkant (1:1) en verticaal (9:16, 4:5, 2:3).In het Engels, Frans of Duits

#3. Trim of snijd je video bij naar Pinterest

Kies uit een reeks verschillende opties om ervoor te zorgen dat uw video de optimale lengte en grootte heeft.

Nieuw!  Plan later video's op Pinterest 2

In de oorspronkelijke bewerking van Later kunt u kiezen uit vier verschillende formaatopties:

    Vrije vorm: kies een aangepast bijsnijdformaat. Vierkant: beeldverhouding 1:1Portret: beeldverhouding 4,5Landschap: beeldverhouding 16,9

Je kunt ook het begin of einde van je video inkorten. Er is geen limiet aan de hoeveelheid die u kunt bijsnijden, maar onthoud dat video’s minimaal 4 seconden lang moeten zijn.

# 4. Voeg een bijschrift en link toe

Leid verkeer naar uw website door een link toe te voegen en houd uw volgers betrokken door de perfecte beschrijving voor uw pincode toe te voegen.

# 5. Plan je videopin!

Nu kunt u op “Opslaan” klikken en uw videopincode plannen met “Later”. Pinterest Om de hoogste normen onder communityposters te handhaven, moeten alle videopins ter goedkeuring worden ingediend voordat ze worden gepubliceerd.

Pinterest-videoplanning

Zodra u uw bericht heeft opgeslagen, zal Later uw pincode ter goedkeuring indienen. Meestal duurt dit tussen de 24 en 48 uur. Zodra uw pincode is goedgekeurd, verschijnt er een tag ‘Goedgekeurd’ in het agendabericht.

In enkele gevallen vindt Pinterest een hekel aan berichten. Hier kun je meer informatie vinden over de communityrichtlijnen.

Belangrijk: Uw videopincode wordt op het geplande tijdstip verzonden en wordt dus 24 tot 48 uur na het geplande tijdstip goedgekeurd. Na goedkeuring door Pinterest wordt uw pincode onmiddellijk gepubliceerd.

#6. Optimaliseer de prestaties van je pins en laat je volgers groeien door je pinresultaten bij te houden met Later’s Pinterest Analytics

Ontvang gedetailleerde analyses over de groei van uw volgers, individuele bordprestaties, besparingen, opmerkingen en pinprestaties.

Pinterest-videoplanning

Meer hulp nodig bij het plannen van video’s? Pinterest? Lees hier onze hulp.

Met deze nieuwe en exclusieve functies en de gecombineerde kracht van het Later- en Pinterest-partnerschap houdt niets je tegen om klanten te behouden en uiteindelijk je bedrijf naar een hoger niveau te tillen op Pinterest.

Plan nu video’s op Pinterest! Upgrade naar een betaald abonnement vanaf slechts $ 9/maand!