Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Nieuwe Apple Watch SE wordt gepresenteerd op het Apple Event

Let op: het volgende artikel zal je helpen: De nieuwe Apple Watch SE wordt gelanceerd tijdens het Apple Event

We weten allemaal dat Apple deze week een evenement organiseert om de verwachte apparaten te onthullen, waaronder de iPhone 14-serie, Apple Watch Pro en Apple Watch Series 8. Uit enkele recente rapporten is echter gebleken dat Apple op deze bijeenkomst een nieuwe zal lanceren. evenement Apple Watch SE wordt gelanceerd.

De nieuwe Apple Watch SE wordt gepresenteerd tijdens het Apple Event

De rapporten beweren dat de nieuwe Apple Watch SE zal worden geleverd met de Apple S8-processor. Het is niet duidelijk of er nieuwe sensoren of andere functies zijn die de Apple Watch heeft overgenomen sinds de release van de Apple Watch SE in 2020.

Zie ook: Apple brengt achtste bètaversie van iOS 16 uit voorafgaand aan de definitieve release

Ook de prijs is nog niet bevestigd. Momenteel kost de Apple Watch SE $279 voor het 40 mm-model en $309 voor het 44 mm-model. Zoals hierboven vermeld worden tijdens het evenement ook de Apple Watch Series 8 en Apple Watch Pro onthuld.

De komende Apple Watch zal voor het eerst lichaamstemperatuurmetingen uitvoeren. Er staat een update van de S8-chip gepland. Bovendien zal het Pro-model geschikter zijn voor sport- en fitnessgebruik, compleet met een duurzamere titanium behuizing. Het Pro-model kost ongeveer $ 900.

Daarnaast kan Apple tijdens het evenement ook de nieuwe AirPods Pro en de drie augmented reality- en virtual reality-headsetinitiatieven van Apple onthullen.

Onlangs hoorden we ook dat Apple de naam van de iPhone 14 Max gaat veranderen in iPhone 14 Plus. Apple heeft hier echter nog geen informatie over vrijgegeven. Maar woensdag zullen we daar meer informatie over hebben. Dus blijf op de hoogte.

Aanbevolen: