Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Nieuwe renderings tonen de camera’s aan de achterzijde van de iPhone XI in detail [Rumor]

Nieuwe renders vrijgegeven op internet op basis van lekken gerelateerd aan iPhone XI Breng nieuwe details over hoe het achteruitrijcamerasysteem er op smartphones uit zou moeten zien. Zoals eerder gespeculeerd, wordt verwacht dat het apparaat drie grote lenzen aan de achterkant heeft, asymmetrisch gerangschikt.

Volgens de Phone Arena-website zou de iPhone XI dikker zijn dan zijn voorgangers, in een poging een batterij met een grotere capaciteit te implementeren. Dit zou betekenen dat de bult op de camera’s aan de achterzijde 2 mm kleiner is, waardoor het apparaat stabieler wordt bij gebruik op een vlakke ondergrond zoals een tafel.

Officiële website: Apple iPhone XS

Naast de drie lenzen bevindt zich een opnamemicrofoon en een quad-LED-flitssysteem, beide beschermd door hetzelfde glas dat boven de camera’s is geplaatst. Elke lens heeft zijn eigen hoogte, waardoor er naast de hoofdlens nog drie lichte uitstulpingen zijn.

Volgens het nieuws zal de iPhone XI drie 12MP-sensoren hebben, één primaire en één met een telelens voor optische zoom zonder kwaliteitsverlies – zoals nu al het geval is. iPhone X En iPhone XS. Het verschil zou in de derde camera zitten, wat een nieuwe supergroothoek zou zijn (al te zien in verschillende) Androïden Hoe LG G8 ThinQ, Huawei P30 Pro En Samsung Galaxy S10).

Boven: Telefoon Arena