Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Nieuwe renders laten zien dat de Moto G32 verkrijgbaar zal zijn in zilver en goud

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Nieuwe renders laten zien dat de Moto G32 verkrijgbaar zal zijn in de kleuren zilver en goud

De Motorola G-serie heeft indruk gemaakt op een aantal gebruikers in geselecteerde markten over de hele wereld. Motorola lanceerde de Moto G31 in november 2016 en nu wordt verwacht dat de nieuwe toevoeging aan de line-up, de Moto G32, binnenkort zal verschijnen. Het bedrijf heeft de Moto G32 nog niet officieel aangekondigd, maar gelekte renders hebben laten zien hoe de aankomende telefoon eruit zal zien. De gelekte foto’s toonden de Moto G32 in rood en zwart, en nu kunnen we de smartphone in nog twee kleuren zien: zilver en goud, met dank aan Evan Blass.

Nieuwe renders laten zien dat de Moto G32 verkrijgbaar zal zijn in de kleuren zilver en goud

Moto G32-specificaties:

De Moto G32 is voorzien van een geperforeerd display en een drievoudige camera-array aan de achterkant, geleid door een 50-megapixelsensor. Aan de rechterkant van de behuizing bevinden zich de volumeknop en de aan / uit-knop, die waarschijnlijk ook als vingerafdruklezer zal functioneren. We hebben ook een simkaartsleuf aan de linkerkant. Volgens eerder gelekte renders is de onderkant van de Moto G32 voorzien van een USB-poort, een 3,5 mm koptelefoonaansluiting, een microfoon en een luidsprekergrill.

NTBC-certificering:

De Moto G32 ontving in juni de NBTC-certificering en hoewel de Thaise certificeringsinstantie de specificaties van de smartphone niet bekendmaakte, bevestigde zij dat de Moto G32 compatibel is met 4G-netwerken, maar geen 5G-connectiviteit heeft.

Motorola Moto G32 Kleuropties:

We weten niet wanneer Motorola de Moto G32 zal lanceren, maar aangezien er blijkbaar officiële foto’s zijn opgedoken, zal het niet lang meer duren voordat het bedrijf dat eigendom is van Lenovo de aankondiging doet.

Uitchecken? Moto Edge X30 Pro & Razr 2022 worden officieel uitgebracht op 2 augustus