Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Nieuws van het tweede seizoen Elite

Het eerste seizoen van de Spaanse eliteserie, die in 2018 van start ging, was een succes op Netflix. Met de lancering van de trailer en het aangekondigde debuut voor september belooft het tweede seizoen van het jeugddrama hetzelfde pad te volgen.

Waar vorig jaar drie acteurs aan de kassa La Casa de Papel hielpen de aandacht van het publiek te trekken, is het succes van het vervolg te danken aan het script, vol wendingen en controversiële thema’s.

Ja, want er ontbrak niets aan de eerste afleveringen van Elite. Onder knappe jonge mannen, passies en moorden behandelt het drama thema’s als conflicten tussen sociale klassen, vreemdelingenhaat, religieuze onverdraagzaamheid, drugs, HIV en natuurlijk veel disfunctionele gezinnen.

Netflix heeft al aangekondigd dat de nieuwe afleveringen op 6 september uitkomen en heeft een voorproefje gegeven met de launch trailer. Wat komt er in Elite seizoen 2?

SPOILER! Als je het eerste Elite-seizoen nog niet hebt gezien, kun je beter naar Netflix gaan en dan verder lezen, oké? De volgende regels staan ​​vol met belangrijke rolroeren.

Uit de Netflix-trailer blijkt dat het centrale thema van het nieuwe seizoen ‘Leugens verenigen ons en leugens verdelen ons’ is. Een teken dat de geheimen van de personages niet lang mogen duren.

Samuel (Itzan Escamilla) komt veel minder goed over dan in het eerste deel. Zijn broer Nano (Jaime Lorente, La Casa de Papel’s Denver) is ten onrechte gearresteerd, en de jongeman lijkt vastbesloten om tegen iedereen op te treden om zijn onschuld te bewijzen.

Lucrezia (Danna Paola) lijkt niet zoveel veranderd en wil de rang van bijenkoningin op de Las Encinas-school. Een van zijn slachtoffers is het nieuwe personage Rebeca (Claudia Salas), die hij NarcoBarbie noemt. Heeft het nieuwe meisje genoeg met een beetje drama in haar rugzak?

Guzmán (Miguel Bernardeau) maakt duidelijk dat Marina (María Pedrosa, de Alisson van La Casa de Papel) niet vergeten is. Het verwarde meisje dat in het eerste seizoen werd vermoord, is nog steeds aanwezig in de plot, maar we weten nog steeds niet of ze in flashbacks zal verschijnen.

Wat Guzmán niet weet, is dat zijn beste vriend Paco (Álvaro Rico) werkelijk verantwoordelijk is voor de dood van zijn zus. Hoewel Paco vorig seizoen voor de politie vluchtte, lijkt het erop dat hij niet met de schuld te maken heeft. Wat de vreemde driehoeksverhouding tussen Carla (Ester Exposito) en Christian (Miguel Herrán, Rio de la Casa de Papel) alleen maar nog verwarrender kan maken.

Daarover gesproken: zal Christian zijn beste vriend in de gevangenis achterlaten, wetende dat hij niet Marina’s moordenaar is? Of ga je deze informatie gebruiken om te profiteren van de bevoorrechte levens aan de andere twee uiteinden van de driehoek?

Keuzes en romantiek

Nadia is een van de populairste personages van het eerste seizoen en lijkt veel zelfverzekerder. De jonge vrouw uit een moslimfamilie heeft al moeten kiezen tussen traditie en een nieuw leven en mag daar niet bij blijven.

Met zoveel drama’s is er niets beter dan een klein liefdesverhaal. Elite’s favoriete koppel, Omar (Omar Ayuso) en Ander (Arón Piper), zijn teruggekeerd. Nadat de twee vorig seizoen te maken kregen met familieproblemen, verschijnen ze samen in de trailer. Zal het geluk blijven duren?

Sommige van deze vragen kunnen worden beantwoord met de lancering van nieuwe Elite-afleveringen op Netflix vanaf 6 september. Maar met zoveel geheimen kan het publiek nu al nieuwe vragen verwachten. Tot die tijd kun je nog meer tienerdrama’s volgen met nieuwe afleveringen van 13 Reasons.