Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Nikon D6 zou op 4 september aangekondigd kunnen worden

We hebben geruchten gehoord over Nikon’s volgende DSLR, de Nikon D6. Volgens Nikon Rumours werd oorspronkelijk gesuggereerd dat het in oktober zou kunnen verschijnen, maar nu is er een vervolg Verslag van Nokia heeft laten doorschemeren dat we de camera veel eerder dan verwacht zouden kunnen krijgen.

Volgens het rapport zou de Nikon D6 al volgende week, op 4 september, aangekondigd kunnen worden. Hoewel de aankondiging in september wordt gedaan, lijkt het erop dat de release van de camera pas eind 2019 of mogelijk 2020 zal plaatsvinden. Verwacht dus niet dat je ze binnenkort in je handen kunt houden.

Wat de specificaties betreft, hebben we gehoord dat een van de belangrijkste verkoopargumenten van de camera de sensorstabilisatiefunctie zal zijn. Dit is in tegenstelling tot lensgebaseerde stabilisatie, waarbij fotografen geen lenzen met ingebouwde stabilisatie hoeven aan te schaffen, maar elke lens die ze op de Nikon D6 bevestigen, moet worden gestabiliseerd.

Andere specificaties zijn onder meer een 24 MP-sensor, 4K-video-opname met 60 frames per seconde en langere handmatige belichtingstijden. Er is momenteel geen prijsinformatie, maar als de geruchten van 4 september waar zijn, zouden we volgende week meer details moeten hebben.

Geplaatst in. Lees meer over en. Bron: Nikon-geruchten