Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Nintendo kondigt een nieuwe Pokémon Scarlet & Switch met violetsmaak aan

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Nintendo kondigt een nieuwe Pokémon Scarlet & Switch met violetsmaak aan

Telkens wanneer de games van Nintendo op de markt komen, ontstaat er een enorme hype, omdat mensen erg enthousiast zijn vanwege de beste functies en graphics die aan deze games zijn gekoppeld. Nu heeft het bedrijf de langverwachte Pokemon Scarlet en Violet-game gelanceerd. Hoewel deze games van harte worden verwelkomd dankzij de fabrikant erachter, winnen ze nu aan populariteit dankzij de toevoeging van OLED Switch met sinaasappel- en druivensmaak, wat betekent dat Pokémon Scarlet & Violet Switch op komst is.

Het lijkt erop dat wanneer het bedrijf een nieuwe vlaggenschipgame uitbrengt, deze met een speciale editie Switch zal komen. De Nintendo Switch met OLED Model: & Edition wordt op 18 november gelanceerd en kost $ 359,99. Als iemand een mooie verfbeurt wil met de nieuwe legendes Koraidon en Miraidon, moet hij $ 10 meer betalen dan de gewone, spierwitte SWOLED.

Nintendo heeft ook een ScarVi-trailer uitgebracht die alle informatie over de game onthult en vertelt wat we daadwerkelijk van de game kunnen verwachten. De trailer toont een kwaadaardige teamster, een groep opstandige studenten die naar niemand anders luisteren dan naar zichzelf. De algehele trailer is behoorlijk interessant, maar het daadwerkelijke beeld kan pas worden verklaard zodra we meer details over de game krijgen.

en wordt op 18 november gelanceerd voor de Nintendo Switch, wat betekent dat we nog wat langer moeten wachten om van deze game te kunnen genieten. Ben je opgewonden?

verschijnt op 18 november voor de Nintendo Switch.