Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Nubia Red Magic 3s vernietigt de concurrentie in prestatietests!

Toen Red Magic 3 afgelopen mei werd geïntroduceerd, introduceerde het zichzelf als een van de populairste games op smartphones. De krachtigste Android ooit. Prestatietests op het AnTuTu-platform laten nu ongelooflijke resultaten zien van zijn opvolger, Nubia Red Magic 3s.

De fabrikant heeft al bevestigd dat hij de nieuwe high-end zal presenteren op een evenement in China op 5 september (donderdag). Deze nieuwe variant wordt geleverd met de Qualcomm Snapdragon 855+ processor en de resultaten daarvan Voer een upgrade uit zijn in zicht.

Indrukwekkende resultaten maken Red Magic 3s nog aantrekkelijker

De tests gepubliceerd in AnTuTu laten ongekende prestaties zien en breken alle eerdere records. De algemene beoordeling bereikte een indrukwekkende 510.496 punten en won daarmee de “kroon” van het benchmarkplatform.

Als je je prestaties nader bekijkt, blijven de verrassingen bestaan. De CPU- en GPU-tests behaalden waarden van respectievelijk 147.674 en 193.366. De Snapdragon 855+ vervult duidelijk de leidende rol in dit segment.

Het toestel dat voor deze test werd gebruikt, was uitgerust met 12 GB RAM en scoorde 97.414 in de opslagtests. Het is ook belangrijk op te merken dat dit resultaat alleen mogelijk was dankzij de interne opslag van UFS 3.0.

Vermeende specificaties van Nubia Red Magic 3s

  • 6,65″ Full HD + AMOLED-scherm met een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz
  • Qualcomm Snapdragon 855+-processor
  • Tot 12 GB RAM
  • Tot 256 GB interne UFS 3.0-opslag
  • 48 MP hoofdcamera (Sony IMX586)
  • 16 megapixel camera aan de voorkant
  • 5,00 mAh batterij met snellaadfunctie

Verschillende geruchten suggereren dat de Nubia Red Magic 3 bestemd zal zijn voor verschillende internationale markten, niet alleen voor China. De ruime beschikbaarheid zorgt ervoor dat u meer succes kunt behalen. In een tijd waarin het segment van smartphonegames steeds populairder wordt, zal er zeker vraag zijn naar deze prestatie “Monster”.

De redacteuren van 4gnews bevelen het volgende aan: