Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Nvidia lanceert zijn GeForce 436.15 WHQL Game Ready grafische controllers

Nvidia heeft zijn nieuwe grafische controller aangekondigd GeForce 436.15 WHQL-game klaardie arriveren om de optimale prestaties te bieden voor de nieuwe lancering van controle.

Hoewel ze bedoeld zijn om nieuwe game-lanceringen te ondersteunen, zijn er kleine aanvullende verbeteringen toegevoegd die de SDK 9.1-videocodec en de Optical Flow SDK 1.1 ondersteunen. Ten slotte zijn enkele grafische fouten in de tracks opgelost Forza Motorsport 7.

OplossenHet bedrijf geeft aan zich ervan bewust te zijn dat de Tom Clancy’s Divisie II Het kan worden afgesloten door te spelen onder de DirectX 12 API. De foutmelding ‘Uw weergaveapparaat is verloren’ dat de Overwatch Na problemen met sluiten en flikkeren kan een video op volledige grootte op YouTube worden afgespeeld met behulp van de browser Mozilla Firefox met Nvidia G-Sync-technologie geactiveerd.

Je kunt dit downloaden Nvidia GeForce 436.15 WHQL-game klaar van de volgende link of via de GeForce Experience-applicatie. Als je speelt bij Counter Strike: mondiaal offensiefDenk er niet eens aan om ze te verlagen, want er zijn prestatieproblemen.