Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Object is beveiligd tegen onbedoelde verwijdering. U heeft niet voldoende rechten om de OE te verwijderen (opgelost)

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Object is beveiligd tegen onbedoelde verwijdering. U heeft niet voldoende rechten om de OE te verwijderen (opgelost)

Als u een organisatie-eenheid of object uit Active Directory probeert te verwijderen en u de foutmelding ‘U beschikt niet over voldoende rechten of het object is beveiligd tegen onbedoelde verwijdering’ ontvangt, leest u hieronder verder. De fout “U heeft niet voldoende machtigingen om dit object te verwijderen of dit object is beveiligd tegen onbedoelde verwijdering” kan om de volgende redenen in Active Directory optreden:

  1. De AD-gebruiker die u gebruikt om het object te verwijderen, heeft niet voldoende machtigingen om wijzigingen aan te brengen in Active Directory. (behoort bijvoorbeeld niet tot de groep “Domeinbeheerders”.)
  2. Het object dat u probeert te verwijderen (bijvoorbeeld OU, groep, gebruiker) is beveiligd tegen onbedoelde verwijdering.
  3. Een virus of ander programma heeft de standaardmachtigingen gewijzigd voor het object dat u probeert te verwijderen.

Oplossing: U beschikt niet over voldoende machtigingen om de organisatie-eenheid te verwijderen of het object is beschermd tegen onbedoelde verwijdering op Active Directory Server 2008, 2012 en 2016.

Methode 1. Maak de beveiliging van het object tegen onbedoelde verwijdering ongedaan. *

* Belangrijk: Zorg ervoor dat de AD-gebruiker die u gebruikt om het object te verwijderen lid is van de groep Domeinadministrators.

1. Open Active Directory-gebruikers en computers2. Uit Vooruitzichten Menu, klik Geavanceerde functies.

3. Klik met de rechtermuisknop en selecteer het object dat u wilt verwijderen Kenmerken.

4. Uitschakelen de Bescherm het object tegen onbedoelde verwijdering Vink het selectievakje aan en klik erop OK. *

*Opmerking: als het selectievakje al is uitgeschakeld, gaat u verder met methode 2.

Hef de beveiliging van het object op tegen onbedoelde verwijdering

5. Probeer nu het object te verwijderen. Als u de fout nog steeds krijgt, gaat u verder met methode 2.

Methode 2. Herstel de standaardmachtigingen voor het object.

1. Open Active Directory-gebruikers en computers2. Uit Vooruitzichten Menu, klik Geavanceerde functies.

3. Klik met de rechtermuisknop en selecteer het object dat u niet kunt verwijderen Kenmerken.4. Kiezen Beveiliging Tab en klik Progressief.

Beveiligingsmachtigingen

5. Klik op ‘Geavanceerde beveiligingsinstellingen’. standaard instellingen terugzetten.

Herstel standaard beveiligingsmachtigingen

6. Klik OK tweemaal om de eigenschappen van het object te sluiten.7. Verwijder het object.

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Object is beveiligd tegen onbedoelde verwijdering.  U heeft niet voldoende rechten om OE te verwijderen (opgelost) 1