Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

OLED-display, Spotify-ondersteuning en een goede prijs

Vandaag introduceert Fitbit officieel een nieuwe generatie succesvolle Versa smartwatches. Het design van het horloge is niet wezenlijk veranderd, maar dit vormt geen belemmering. Fitbit Versa 2 kijkt nog steeds naar de wereld.

Welkomstbericht is AMOLED-display met Always-On-functie, altijd het scherm aan. Het display is aan de zijkanten licht gebogen (2,5D-glas) en het logo van de fabrikant is van het voorpaneel verdwenen.

De fabrikant heeft de interne componenten bijgewerkt om de werking van het horloge en de interface zelf te versnellen. Fitbit-besturingssysteem. De klok heeft slechts één langwerpige zijde.

Foto: Fitbit

Fitbit Versa 2: Nog steeds zonder GPS

In de apparatuur die we vinden NFC Met Fitbit Pay-ondersteuning Optische hartslagsensor 3-assige versnellingsmeter, hoogtemeter, WiFi, microfoon, Pulsoximetrie (zuurstofverzadiging in het bloed) of een batterij die lang meegaat per oplaadbeurt voor 5 dagen of meer. Opladen in twee uur.

Natuurlijk is de aluminium behuizing dat ook Waterdicht standaard 50m / 5ATM. Nee, ingebouwd GPS staat nog steeds in de klok is niet. Uw horloge registreert gegevens van uw verbonden Android- of iOS-smartphone.

fitbit versa 2 "width =" 997 "height =" 631 "srcset =" https://www.techbyte.ie/wp-content/uploads/2019/08/fitbit-versa-2-4.jpg 997w, https: //www.techbyte.sk/wp-content/uploads/2019/08/fitbit-versa-2-4-768x486.jpg 768w, https://www.techbyte.sk/wp-content/uploads/2019/08 /fitbit-versa-2-4-696x440.jpg 696w, https: //www.techbyte.sk/wp-content/uploads/2019/08/fitbit-versa-2-4-664x420.jpg 664w, https: / /www.techbyte.sk/wp-content/uploads/2019/08/fitbit-versa-2-4-800x506.jpg 800w "sizes =" (maximale breedte: 997px) 100vw, 997pxFoto: Fitbit

Fitbit Versa 2: Ontworpen voor atleten

Fitbit Versa 2 is in de eerste plaats ontworpen voor de polsen van atleten en liefhebbers van een actieve levensstijl. Je kunt monitoren ruim 15 sporten Denk hierbij aan zwemmen, hardlopen of fietsen, continue hartslagmeting en geavanceerde slaapkwaliteitsmeting met slimme wekkers.

De boodschap is digitale hulp Amazon Alexa met stemcommando’s. Deze service wordt echter niet ondersteund in onze regio. Je horloge geeft meldingen van je smartphone weer of speelt je favoriete muziek af zonder dat er veel actieve mensen aan het sporten zijn. Er is ondersteuning beschikbaar voor Spotify. Deezer en andere populaire apps uit verschillende categorieën.

Fitbit Versa 2 officieel: OLED-display, Spotify-ondersteuning en goede prijs 2Foto: Fitbit

De Fitbit-app synchroniseert met je horloge als centrum voor alle sportgegevens en statistieken. Horlogeband is vervangbaar. Nieuwe bandjes kunnen rechtstreeks bij Fitbit worden gekocht. Je kunt kiezen tussen stof, leer of zelfs een metalen armband.

Fitbit Versa 2: prijzen en beschikbaarheid

Het goede nieuws is dat het horloge zijn prijs goedkoper heeft gehouden. De fabrikant kan vooraf worden besteld in de e-shop 199,95 EUR. Er is een speciale editie beschikbaar 229,95 EUR. Functioneel verschilt het niet van de standaardversie.

U ontvangt nog een webband en heeft gratis toegang tot de standaardband Fitbit Premium voor drie maanden. De detailhandel begint 15 september.

Fitbit Versa2