Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

One Network lanceert de mobiele M-Tag-app om reizigers te ondersteunen

Om het reizen op snelwegen makkelijker te maken en het gehele systeem te digitaliseren heeft One Network de M-Tag Mobiele App ontwikkeld. One Network is een organisatie die zich inzet om snelwegen slimmer te maken door middel van innovatieve technologieën en intelligente communicatie door futuristische benaderingen te integreren. Het bedrijf onderzoekt ook M-Tag-diensten om pendelaars te helpen naadloos door tolstations te reizen.

In een aankondiging van One Network werd onthuld dat gebruikers via de M-Tag-app hun M-Tag-account kunnen opwaarderen, hun tolgeschiedenis kunnen bekijken, waardevolle feedback kunnen delen en meer.

Er is een mobiele M-Tag-app voor het netwerk gelanceerd voor zowel Android als iOS

Voorheen moesten reizigers stoppen bij de M-tag-stand om op te laden of andere informatie over de dienst te krijgen. Zelfs om het saldo te controleren moesten mensen stoppen bij de stand, omdat de geïnstalleerde LED-schermen meestal buiten gebruik zijn en het werkelijke saldo niet weergeven als ze langslopen.

Deze algemene vermoeidheid kostte veel tijd en omdat mensen er niet blij mee waren, kwam One Network met dit geweldige initiatief dat slechts één tik uit je comfortzone vereist.

Om van deze app te genieten, kunnen iOS-gebruikers deze downloaden via deze link: https://apple.co/3byIb6c, terwijl Android-gebruikers https://bit.ly/3nLrHNX moeten volgen om de app te downloaden.

Zodra u klaar bent met het downloaden van de app, moet u inloggen met een geregistreerde CNIC en mobiel nummer gekoppeld aan een M-Tag-account om One Network App te gebruiken.

Na registratie wordt u doorgestuurd naar de prestatiepool van het bedrijf

Hier leest u hoe u uw oplaadgeschiedenis kunt controleren

Op dit moment kun je met de opwaardeeroptie de rekening niet openen, maar volgens het bedrijf zal deze ook over enkele weken worden uitgerold.

Heeft u problemen met het registreren voor de app? Bel 1313.