Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

OneDrive-bestanden delen met anderen.

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: OneDrive-bestanden delen met anderen.

Microsoft OneDrive is de standaard online opslag- en synchronisatieservice voor Windows. Met het ongelooflijk brede scala aan functies die het biedt, vinden we het niet erg om te zeggen dat deze app beter is dan bijna al zijn concurrenten.

Met OneDrive kunt u documenten online opslaan en toegang krijgen tot Microsoft Office (Word, PowerPoint, Excel) in de webapplicatie. Bovendien kunt u veilig samenwerken met mensen buiten uw organisatie, zoals: B. Partners, leveranciers, klanten of klanten, ongeacht of zij een abonnement op Microsoft 365 hebben.

Bestanden delen met anderen via OneDrive is eenvoudig, maar als u nieuw bent bij OneDrive, bent u hier aan het juiste adres. In deze handleiding leiden we u door de gedetailleerde stappen om bestanden te delen met OneDrive.

Deel 1. Bestanden delen met anderen in OneDrive.

Methode 1. Nodig mensen uit voor OneDrive via e-mail.

1. Selecteer uw OneDrive-bestanden/mappen die u met anderen wilt delen en klik op Splitsen knop op de OneDrive-werkbalk bovenaan het scherm. *

*Opmerking: als u één bestand of map wilt delen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u Delen.

2. Door Veld Mensen uitnodigen.Voer het e-mailadres in van de persoon met wie u het bestand of de map deelt. (Voeg gerust ook een bericht toe.)

3a. Wanneer u klaar bent met het toevoegen van ontvangers, klikt u op Iedereen met de link kan bewerken om toegangsrechten voor het gedeelde bestand in te stellen.

3b. Geef op of de mensen met wie u het bestand/de map deelt het bestand kunnen bewerken en stel optioneel een toegangswachtwoord en een vervaldatum in. Als u klaar bent, klikt u op Toepassen.

Wijzig de machtigingen voor delen in OneDrive

4. Klik ten slotte op de Verzendknop om de bestanden te delen.

Afbeelding

Methode 2. Stuur een link van gedeelde bestanden via andere platforms (e-mail, Messenger, Viber, Skype, etc.)

1. Selecteer de bestanden die u met anderen wilt delen en klik op Splitsen Knoop bovenaan.

Afbeelding

2. Klik nu Kopieer link om een ​​link naar de gedeelde bestanden te krijgen,

 Download de OneDrive-link

3a. Klik Iedereen met de link kan bewerken om de toegangsrechten tot de gedeelde bestanden te wijzigen.

Afbeelding

3b. Geef onder Linkinstellingen op of de link naar gedeelde bestanden gebruikers alleen mag toestaan ​​de bestanden te bewerken of te bekijken, en stel optioneel een wachtwoord en vervaldatum in. Als u klaar bent, klikt u op Toepassen.

Afbeelding

4. Klik ten slotte Kopiëren om de link van uw gedeelde OneDrive-bestanden naar het klembord te kopiëren en vervolgens een programma/platform te gebruiken om de link te plakken en naar uw partners te sturen.

Afbeelding

Deel 2. Hoe u kunt stoppen met het delen van OneDrive-bestanden of -mappen of hoe u machtigingen kunt wijzigen.

Om al uw gedeelde bestanden in OneDrive te bekijken en het delen te stoppen of de gedeelde bestandsmachtigingen te wijzigen:

1. Klik Verdeeld aan de linkerzijde.

Afbeelding

2. Selecteer het bestand of de map die u niet meer wilt delen, of wijzig de deelrechten.

3. Klik op de informatie informatie pictogram in de rechterbovenhoek om het detailvenster te openen en erop te klikken Toegang beheren.

Opmerking: het informatiepictogram bevindt zich onder uw profielfoto. Als je het niet ziet, zorg er dan voor dat je slechts één bestand of map hebt geselecteerd. Het verschijnt niet als je meerdere items hebt geselecteerd.

Afbeelding

4. Bij Toegang beheren Opties:

A Klik Mensen toevoegen als u uw bestand/map met nieuwe gebruikers wilt delen.

Voeg mensen toe aan OneDrive

B. Druk daarop X (verwijder link) naar Stop met delen* het OneDrive-bestand/de map en…

*Let op: Je kunt het delen ook stoppen via Kan bewerken koppeling (zie hieronder).

Stop met het delen van OneDrive

…kiezen Koppeling verwijderen om uw beslissing te bevestigen.

Afbeelding

C Druk daarop Kan bewerken Menukaart ook Toegangsrechten wijzigen op het gedeelde OneDrive-bestand/map of Stop met delen het dossier bij de specifieke persoon.

Afbeelding

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Hoe OneDrive-bestanden met anderen te delen.  1

Mục lục