Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

OnePlus 11 Pro zou de eerste op Snapdragon 8 Gen 2 gebaseerde telefoon kunnen zijn

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: OnePlus 11 Pro zou de eerste op Snapdragon 8 Gen 2 gebaseerde telefoon kunnen zijn

Ongeveer een maand geleden introduceerde OnePlus de OnePlus 10T met de nieuwste Snapdragon 8+ Gen 1-processor. Maar het lijkt erop dat het bedrijf dit jaar niet eindigt met deze chipset, maar met de komende. Volgens sommige laatste rapporten is OnePlus van plan een nieuwe high-end vlaggenschiptelefoon te lanceren met de aankomende Snapdragon 8 Gen 2-processor. Uit de geruchten bleek dat de OnePlus 11 Pro zou kunnen komen met Snapdragon 8 Gen 2.

OnePlus 11 Pro zou de eerste op Snapdragon 8 Gen 2 gebaseerde telefoon kunnen zijn

We weten al dat Qualcomm medio november zijn jaarlijkse Snapdragon Summit organiseert. De kans is groter dat het bedrijf de Gen 2-serie gaat introduceren. Daarom bereiden veel smartphonebedrijven zich ook voor om de telefoon met deze chipset zo snel mogelijk te lanceren.

Zie ook; Opvouwbare OnePlus-telefoon is in de maak: CEO bevestigt

Xiaomi is altijd één van de fabrikanten die als eerste hun mobiele telefoons op de markt brengt met de nieuwe topchip van Qualcomm. Dit keer is Xiaomi ook van plan de telefoon in dezelfde maand te lanceren.

OnePlus zal ook een van de eersten zijn. Het bedrijf is van plan de telefoon eind dit jaar op de markt te brengen. Dit zou in ieder geval eerdere geruchten kunnen weerleggen waarin werd beweerd dat het bedrijf dit jaar geen nieuw vlaggenschip zal uitbrengen. Welnu, het hangt af van de exacte aankondiging en timing van de verkoop. Het bedrijf kondigt de telefoon mogelijk later dit jaar aan, maar zal deze later lanceren.

Dit is alle informatie die we tot nu toe weten over de aankomende telefoon. OnePlus heeft een dergelijk plan nog niet onthuld. Hoe dan ook, we zullen de komende weken meer informatie over het toestel hebben. Dus blijf op de hoogte.

Controleer ook: Qualcomm kondigt Snapdragon 6 Gen 1 en Snapdragon 4 Gen 1 uit het middensegment aan