Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro zijn tot 6 september verkrijgbaar met een directe korting van maximaal Rs 2.000 op Amazon.in

OnePlus 7 Spiegel Blauw & nbsp

Hoofdzaken

  • OnePlus 7 Pro is verkrijgbaar met een tijdelijke korting van Rs. 2000
  • OnePlus 7 is verkrijgbaar met een onmiddellijke korting van Rs. 1.500
  • De speciale aanbieding van Amazon is geldig tot 6 september

OnePlus 7- en OnePlus 7 Pro-smartphones zijn verkrijgbaar met nog een speciale aanbieding op Amazon.in. Het nieuwe aanbod, vermeld als “OnePlus Flagship Phenomenon”, is nu beschikbaar op Amazon.in en loopt tot 6 september. Onder het nieuwe Amazon-aanbod kunnen geïnteresseerde klanten profiteren van een onmiddellijke korting van maximaal Rs 2.000 op de aankoop van OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro. Met name is de onmiddellijke kortingsaanbieding alleen van toepassing op creditcards en betaalkaarten van Axis Bank.

Speciale aanbieding van Amazon voor OnePlus 7 Pro en OnePlus 7

Geïnteresseerde klanten komen in aanmerking voor een onmiddellijke korting van Rs. 2.000 bij aankoop van de OnePlus 7 Pro Amazon mobiele app of Amazon.in of bij OnePlus.in of bij OnePlus Experience-winkels en geselecteerde offline winkels met een Axis Bank creditcard en betaalkaart.

Op dezelfde manier hebben klanten recht op een onmiddellijke korting van Rs. 1.500 bij aankoop van OnePlus 7 via de mobiele Amazon-app of Amazon. Of bezoek OnePlus.in of OnePlus Experience Stores en selecteer de offline winkelwebsite met een creditcard of betaalpas van Axis Bank.

De speciale Amazon-aanbieding is van toepassing op zowel EMI- als niet-EMI-transacties.

Aanbieding alleen geldig voor transacties van 31 augustus tot 6 september.

Axis Bank merkt op dat het Amazon-aanbod geldig is voor één transactie per kaart via de verschillende kanalen tijdens de aanbiedingsperiode. Dit betekent dat een klant voor maximaal drie transacties gebruik kan maken van dit aanbod.

OnePlus 7 Pro en OnePlus 7 Prijs in India

De OnePlus 7-prijs in India begint bij Rs 32.999 voor het standaardmodel met 6 GB RAM en 128 GB opslag. Het model met 8 GB RAM en 256 GB opslag biedt tot Rs 37.999. Het is verkrijgbaar in Mirror Blue, Mirror Grey, Red en Mirror Grey.

De OnePlus 7 Pro-prijs in India begint bij Rs 48.999 voor het model met 6 GB RAM en 128 GB opslag. Het model met 8 GB RAM en 256 GB opslag kost Rs 52.999, terwijl het model met 12 GB RAM en 256 GB opslag Rs 57.999 kost. Het is verkrijgbaar in de kleuren Mirror Grey, Nebula Blue, Almond en Nebula Blue.

Mục lục