Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

OnePlus 7T met 6,55-inch Quad HD 90Hz-scherm en drievoudige achteruitrijcamera-interface voorafgaand aan de lancering in september in India

Verwacht wordt dat OnePlus op 26 september 2019 voor het eerst “OnePlus 7T- en OnePlus 7T Pro” -smartphones in India zal lanceren. Er zijn talloze lekken en weergaven naar voren gekomen, waaronder een weergave van OnePlus 7T met een ronde drievoudige cameramodule aan de achterzijde. Op dezelfde manier onthult een nieuw rapport nu de belangrijkste specificaties van de OnePlus 7T-smartphone.

Er wordt gezegd dat de OnePlus 7T deze keer een 6,55-inch Quad HD SUPER AMOLED-scherm met een kleinere notch zal hebben, en de verwachting is dat OnePlus dit keer een 2K-scherm zal hebben met de 7T. Het display wordt dit keer geleverd met een verversingssnelheid van 90 Hz, net als de OnePlus 7 Pro. Er wordt verwacht dat het zal worden aangedreven door Qualcomm Snapdragon 855 Plus SoC gecombineerd met 8 GB RAM met 128 GB opslag / 8 GB RAM met 256 GB opslagopties en een 3800 mAh-batterij. Qua optiek wordt verwacht dat de drievoudige camera-opstelling aan de achterkant in een ronde cameramodule zal worden ondergebracht en een combinatie zou kunnen zijn van 48 MP + 16 MP + 12 MP. De camera aan de voorkant zal naar verwachting een 16 megapixel-eenheid zijn, en de camera’s zouden ook slow-motionvideo’s van 960 frames per seconde en groothoekvideo’s van 10 seconden ondersteunen.

De afmetingen bedragen naar verluidt 161,2 x 74,5 x 8,3 mm en zullen verkrijgbaar zijn in twee kleuren: Frosted Silver en Haze Blue. OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro zullen naar verwachting op 26 september 2019 worden onthuld en we zouden de komende dagen meer informatie moeten krijgen.

Bekijk hier het geruchtenoverzicht over de OnePlus 7T / OnePlus 7T Pro

bron

Auteur: Manoj Nagendra

Manoj Nagendra heeft een passie voor smartphones en de nieuwste technologie. Hij houdt van schrijven en onderzoek doen naar de nieuwste technologieën en is vaak te vinden op een Android-telefoon. Je kunt hem volgen op Twitter @ manojshesh24 en ook mailen op manojnagendra@fonearena.com Bekijk alle berichten van Manoj Nagendra