Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

OnePlus 8 Pro of OnePlus 7T Pro? Zo ziet het ontwerp van uw achterwand eruit!

De Chinese fabrikant wist te verrassen met de release van OnePlus 7 Pro, zijn eerste “echte high-end”, die bovendien gepaard ging met een flinke prijsstijging. In de laatste maand van 2018 plaatste leker Ishan Agarwal een foto van een vermoedelijke OnePlus-bijeenkomst met de OP7 Pro.

Blijkbaar bleek het ontwerp op de foto niet waar te zijn. Nu heeft leker Evan Blass (@evleaks) besloten de inzet te verhogen door nieuwe plannen vrij te geven die hetzelfde ontwerp demonstreren. De grote vraag is: is dit OnePlus 8 Pro of OnePlus 7T Pro?

OnePlus bereidt zich voor op het ontwerp van Huawei

Hoewel twee van de meest betrouwbare lekken ooit inhoud hebben gepubliceerd waarin een grote ontwerpwijziging met betrekking tot smartphones van OnePluis wordt onthuld, lijkt het er echt op dat dit gebeurt.

Helaas is er geen aanvullende informatie naar voren gekomen die ons kan vertellen of deze wijzigingen later dit jaar zullen plaatsvinden of pas bij de release van de OnePlus 8 Pro begin volgend jaar.

Aangezien OnePlus “T”-varianten meestal geen grote ontwerpverschillen hebben, zou dit het achterpaneelontwerp van de OnePlus 8 Pro kunnen zijn?

Ongeacht de plannen van het merk volgt OnePlus de designtrends van de Huawei Mate 20, die binnenkort ook zullen gelden voor de Mate 30 Pro.

EXCLUSIEF! Hier is je eerste blik op een OnePlus-apparaat waar ik niet veel vanaf weet. Deze afbeelding toont het toestel in de prototype/ontwerpfase en is nog niet definitief, maar zo ziet het toestel er waarschijnlijk wel uit. Dat is Pete (CEO van OP) op de foto en het apparaat zelf. pic.twitter.com/Yau9EsgSDy

– Ishan Agarwal (@ishanagarwal24) 19 december 2018

Er is ook een derde optie voor dit ontwerp “Revolution”

Hoewel beide lekken een benijdenswaardige reputatie op het gebied van betrouwbaarheid hebben, moeten we ook een laatste alternatief overwegen. Gezien het feit dat de eerste afbeelding eind vorig jaar verscheen, is het ook mogelijk dat de fabrikant uiteindelijk van dit ontwerp heeft afgezien.

Tijdens de creatie en ontwikkeling van een smartphone ontstaan ​​er talloze prototypes met verschillende ontwerpbenaderingen. Misschien is dit een van de beschikbare opties voor OnePlus 7.

De redacteuren van 4gnews bevelen het volgende aan: