Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

OnePlus zou op 3 september samen met Google Android 10 kunnen uitbrengen

De Chinese smartphonefabrikant OnePlus blinkt al geruime tijd uit in softwareondersteuning en biedt regelmatig updates (zowel grote als kleine) voor zijn producten. Al buitengewoon met Androidtaart en OreoHet bedrijf maakt zich zeker op om Android 10 Stable voor OnePlus 7 en 7 Pro uit te rollen.

Google begint op 3 september met de draadloze distributie van de volgende versie van het besturingssysteem voor de Pixel-reeks. Velen zijn van mening dat OnePlus minstens een paar extra weken nodig heeft om zijn prestaties te optimaliseren en te stabiliseren ZuurstofOS Op Android 10 zou het bedrijf, hoe gek het ook mag lijken, zijn systeem zelfs op dezelfde dag kunnen onthullen.

OnePlusAndroid 10

Volgens de screenshot gepubliceerd op reddit Na een gesprek tussen een gebruiker en een medewerker van de klantenservice wil het bedrijf de upgrade uitrollen tegelijk met de lancering van de nieuwe Android-versie. Het is echter niet duidelijk of het bedrijf dit ambitieuze doel daadwerkelijk kan verwezenlijken.

Er is natuurlijk geen manier om de authenticiteit van de chat te verifiëren. De informatie die via deze kanalen wordt verstrekt Ze zijn niet altijd legitiem en geverifieerd 100%, dus op dit moment is het beter om alles met voorzichtigheid te behandelen.

OnePlus was immers het enige bedrijf dat tegelijkertijd met Google Android Pie-updates kon leveren. Hoewel OxygenOS niet veel verschilt van standaard Android, is het niet eens een complete software-ervaring. “Puur Google“.