Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

OnePlus zou op dezelfde dag als Google Pixel kunnen updaten naar Android 10

OnePlus zou op dezelfde dag als Google Pixel kunnen updaten naar Android 10

Android-updates zijn voor de meeste gebruikers altijd een probleem geweest. We wijzen niet langer alleen op het gebrek aan langdurige ondersteuning, maar ook op de wachttijden om updates te ontvangen. Dit zou kunnen veranderen en OnePlus zou een van de eerste fabrikanten zijn die dit bereikt.

Android 10 zou de versie kunnen zijn die alles verandert voor OnePlus

Als we jarenlang de nieuwste versie van Android op dezelfde dag van lancering wilden hebben, was de enige haalbare optie om op een Google-telefoon te wedden. Omdat het het bedrijf is dat het besturingssysteem ontwikkelt, Het is al jaren degene die de updates bijhoudt.

Als we willen dat Android wordt bijgewerkt op Google, ook al is dit een veilige optie, is de waarheid dat dit updatebeleid niet oké is voor de mobiele markt, aangezien het eerlijkste zou zijn om meer opties toe te staan ​​dan op hetzelfde niveau.

Met Android 10 zou dit kunnen veranderen, en zoals we op Reddit kunnen lezen lijkt een gebruiker informatie te hebben ontvangen in de OnePlus supportchat. Blijkbaar is het bedrijf van plan zijn update naar Android 10 uit te rollen precies dezelfde dag als Google. Die datum zou 3 september aanstaande zijn, zoals we een paar dagen geleden vernamen.

Hoe waarschijnlijk is het dat het waar is?

Tegenwoordig is de informatie die in de ondersteuningchat van een bedrijf binnenkomt, informatie die we met een pincet moeten oppikken. Tenzij het bedrijf dit publiekelijk bevestigt, is het raadzaam deze informatie als een gerucht te beschouwen totdat deze als officieel wordt aangekondigd. Maar is het een gerucht dat we kunnen vertrouwen?

De waarheid is dat er tekenen zijn dat dit gerucht daadwerkelijk waar kan zijn. De redenen om te denken dat dit het geval zou kunnen zijn, zijn als volgt:

  • Systeemupdates worden steeds onafhankelijker: Wat Google begon met Project Treble, hebben ze geperfectioneerd met Project Mainline, dat de aanpassingstijden van een nieuwe versie van Android drastisch vereenvoudigt.
  • Google verbetert de relatie met zijn partners op Android: Al met Android 9 Pie waren we verrast dat we het voor verschillende fabrikanten gemakkelijker hebben gemaakt om toegang te krijgen tot bèta’s. In Android 10 heeft Google deze toewijding voortgezet.
  • Vooral de Android Q-bèta op de OnePlus 7 Pro werkt goed: OnePlus heeft enige tijd geleden zijn openbare bèta’s in OnePlus 7 Pro geïmplementeerd. Mijn partner Iván Linares heeft dit kunnen testen en vertelde in dit artikel over zijn ervaringen.

Ondanks de goede tekenen zullen we pas weten of het waar is of niet als we een officiële bevestiging hebben (of als de dag komt dat het echt gebeurt). Maar hoe meer telefoons op de releasedag updaten naar Android 10, hoe beter.

We hebben contact opgenomen met OnePlus om te zien of we een officiële verklaring kunnen krijgen. We zullen het artikel bijwerken zodra we een antwoord hebben.