Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Ontbrekende serviceregistratie of corrupte fout [исправлено]

Opmerking: het volgende artikel kan u helpen: Serviceregistratie ontbreekt of is beschadigd [исправлено]

Windows-updates zijn vereist voor elk gebruikt systeem Windows-besturingssysteem(Windows-besturingssysteem). Als het systeem niet op tijd wordt bijgewerkt, kan dit ernstige problemen veroorzaken met de beveiliging, prestaties, enz. Idealiter is de update op de meeste computers geïnstalleerd Automatische modus(Automatische modus) . Soms kan het systeem echter geen updates accepteren en installeren.

In dergelijke gevallen raden we u aan de probleemoplosser voor Windows Update, de probleemoplosser voor Background Intelligent Transfer Service of de probleemoplosser voor Windows Store-apps uit te voeren, omdat bekend is dat deze de meeste problemen oplossen. Deze ingebouwde tool lost verschillende problemen op, waaronder de ” De serviceregistratie ontbreekt of is beschadigd.” (Serviceregistratie ontbreekt of is beschadigd) Deze fout verhindert verder Update van het Windows-besturingssysteem(Windows OS) of zijn universele toepassingen(Universele apps).

Maar soms verhelpen de oplossingen deze fout mogelijk niet. In dergelijke gevallen moet u het probleem mogelijk handmatig oplossen. Voor het oplossen van deze fout is mogelijk enige technische kennis vereist, omdat voor de oplossing probleemoplossing op registerniveau vereist is.

(Serviceregistratie repareren) Fout oplossen” Dienstregistratie ontbreekt of beschadigd “(corrupt)

Het is handig om te weten hoe u deze fout handmatig kunt oplossen en oplossen. Laten we zien hoe het gaat –

 1. Registratie bewerken
 2. Verwijder de inhoud van de map catroot2 en Software distributie
 3. Schakel uw antivirus uit en controleer
 4. Voer Systeembestandscontrole uit(Voer Systeembestandscontrole uit) en Herstel de Windows-systeemimage(Windows-systeemimage herstellen)
 5. (Controleer Windows Update) Controleer gerelateerde services Windows Update.
 6. Reset de Windows Store-cache.

1]Bewerk het register

Maak een back-up van het register (registerback-up) voordat u doorgaat, omdat probleemoplossing op registerniveau problemen met uw besturingssysteem kan veroorzaken. We zullen gebruiken Register-editor(Register-editor) om meerdere waarden te verwijderen Registratie(Registratie). Om precies te zijn, moeten we de waarde verwijderen DrempelOptedIn .

Dus Loop”(Voer ‘) regedit’ uit om het te openen Register-editor(Register-editor) en zoek de volgende sleutel in het linkerdeelvenster:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsSelfHost\Toepasselijkheid

Klik op de waarde” DrempelOptedIn ‘ in het rechterdeelvenster. Als u het ziet, verwijdert u het.

2] Duidelijk(Verwijder) de inhoud van de map catroot2 en Software distributie.

Klik vervolgens met de rechtermuisknop op ” Begin(Startknop)” en open deze Opdrachtregel(Opdrachtprompt) in modus Beheerder(Beheerder) . Kopieer en plak de volgende opdrachten één voor één en druk op “Enter”.

net stop cryptSvc net stop wuauserv net stop msiserver net stop bits ren C:\Windows\System32\catroot2 catroot2.old ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old net start cryptSvc net start wuauserv net start msiserver net start bits

Dit is waar je uitschakelt Diensten(Diensten) geassocieerd met Windows Update(Windows Update), reset de map Catroot2 (map Catroot2), wijzig de naam van de map SoftwareDistribution (map SoftwareDistribution) en start vervolgens opnieuw op Diensten (Diensten)Raam .

Sluit de opdrachtprompt en start uw systeem opnieuw op. Controleer of het probleem is opgelost. Als dit niet het geval is, gaat u verder met de volgende stap.

3]Schakel uw antivirus uit en controleer

Schakel uw antivirusprogramma uit en kijk of dit het probleem oplost. Als dit is opgelost, moet u mogelijk de antivirussoftware op uw systeem wijzigen. (Antivirussoftware) Als dit niet het geval is, activeert u de antivirussoftware opnieuw.

vier] Voer Systeembestandscontrole uit(Voer Systeembestandscontrole uit) en Herstel de Windows-systeemimage.(Windows-systeemimage herstellen)

Voer Systeembestandscontrole uit en repareer de Windows-systeemkopie en kijk of deze eventuele beschadigde systeembestanden vervangt Windows Update.(Windows Update)

HerladenStart het systeem opnieuw op en probeer het opnieuw Raam om er zeker van te zijn dat het probleem is opgelost.

5]Controleer gerelateerde services Windows Update.(Controleer Windows-update)

Controleer of bepaalde actief zijn Diensten(Diensten) geassocieerd met Windows Update(Windows Update) of niet. Open het venster Uitvoeren en typ services.msc . Druk op Enter’.

BIJ Service Manager(Servicemanager) vinden” Windows Update-service”(Windows Update-service). Omdat de diensten alfabetisch zijn gerangschikt, wordt het eenvoudiger. zeker weten dat dienst(Service) gestart en voor zijn type beginnen(Opstarten) is ingeschakeld ” Automatisch(Automatisch)”.

Cryptografische dienst(Cryptografische service) moet actief en ingesteld zijn ‘Automatisch(Automatisch) “, en Intelligente achtergrondoverdrachtservice(Background Intelligent Transfer Service) moet actief en ingesteld zijn “Automatisch (uitgestelde start)(Automatisch (uitgestelde start)) » .

ADVIES(TIP) . Bekijk dit bericht als Windows-services niet starten.

6]Reset Windows Store-cache

Als u problemen heeft met Update Store-apps(Windows Store-apps bijwerken) Windows, reset de Windows Store-cache en kijk of dit voor u werkt.

Ik hoop dat iets helpt.(Hoop dat iets helpt.)

Windows-updates zijn essentieel voor elk systeem dat het Windows-besturingssysteem gebruikt. Als het systeem niet tijdig wordt bijgewerkt, kan dit ernstige beveiligingsproblemen, prestatieproblemen, enz. veroorzaken. Idealiter worden updates op de meeste computers ingesteld op de automatische modus. Soms kan het systeem echter niet in staat zijn om υp te selecteren en de updates te installeren.

Serviceregistratie ontbreekt of is beschadigd

In dergelijke gevallen wordt aanbevolen om de probleemoplosser voor Windows Update, de probleemoplosser voor Background Intelligent Transfer Service of de probleemoplosser voor Windows Store-apps uit te voeren, omdat bekend is dat deze de meeste problemen oplossen. Deze ingebouwde tool lost verschillende problemen op, waaronder de Serviceregistratie ontbreekt of is beschadigd Fout. Deze fout voorkomt dat het Windows-besturingssysteem of de universele apps ervan verder worden bijgewerkt.

Maar soms kunnen de probleemoplossers deze fout niet oplossen. In dergelijke gevallen moet u het probleem mogelijk handmatig oplossen. Voor het oplossen van deze fout is mogelijk enige technische kennis vereist, omdat voor de oplossing probleemoplossing op registerniveau vereist is.

Serviceregistratie ontbrekende of beschadigde fout repareren

Het is goed om te weten hoe u deze fout handmatig kunt oplossen en oplossen. Laten we kijken hoe we het moeten doen

 1. Bewerk het register
 2. Verwijder de inhoud van de mappen catroot2 en SoftwareDistribution
 3. Schakel uw antivirus uit en controleer
 4. Voer Systeembestandscontrole uit en repareer de Windows-systeemimage
 5. Controleer de services die zijn gekoppeld aan Windows Update
 6. Reset de Windows Store-cache.

1]Bewerk het register

Voordat u doorgaat, moet u een reservekopie van het register maken, omdat probleemoplossing op registerniveau problemen met uw besturingssysteem kan veroorzaken. We zullen de Register-editor gebruiken om enkele waarden uit het register te verwijderen. Om precies te zijn, zouden we de waarde moeten verwijderen DrempelOptedIn.

Voer dus “regedit” uit om de Register-editor te openen en zoek naar de volgende sleutel in het linkerdeelvenster:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsSelfHost\Toepasselijkheid

Klik op de’DrempelOptedIn‘ Waarde in het rechterdeelvenster. Als u deze ziet, verwijdert u deze.

2]Verwijder de inhoud van de map catroot2 & SoftwareDistribution

Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de knop Start en open de opdrachtprompt in de beheerdersmodus. Kopieer de volgende opdrachten één voor één en druk op Enter.

net stop cryptSvc net stop wuauserv net stop msiserver net stop bits ren C:\Windows\System32\catroot2 catroot2.old ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old net start cryptSvc net start wuauserv net start msiserver net start bits

Commando's

Wat u hier doet, is Windows Update-gerelateerde services afsluiten, de map Catroot2 opnieuw instellen, de naam van de map SoftwareDistribution wijzigen en Windows Services opnieuw opstarten.

Sluit de opdrachtprompt en start het systeem opnieuw op. Controleer of het probleem is opgelost. Als dit niet het geval is, gaat u verder met de volgende stap.

3]Schakel uw antivirus uit en controleer

Schakel uw antivirus uit en kijk of dat het probleem oplost. Als het probleem wordt opgelost, moet de antivirussoftware op het systeem mogelijk worden gewijzigd. Als dit niet het geval is, schakel dan de antivirus opnieuw in.

4]Voer Systeembestandscontrole uit en repareer de Windows-systeemimage

Voer Systeembestandscontrole uit en repareer de Windows-systeemimage en vervang eventueel beschadigde Windows Update-systeembestanden als dit het geval is.

Start het systeem opnieuw op en probeer Windows opnieuw bij te werken om te controleren of het probleem is opgelost.

5]Controleer de services gerelateerd aan Windows Update

Controleer of bepaalde Windows Update-gerelateerde services actief zijn of niet. Open het vak Uitvoeren en typ. Druk op Enter’.

Windows Update

Zoek in Services Manager de ‘Windows Update-service. Omdat de diensten in alfabetische volgorde staan, wordt het gemakkelijk. Zorg ervoor dat de service is gestart en dat het opstarttype is ingesteld op “”.

Cryptografische dienst moet worden gestart en ingesteld op , en Intelligente achtergrondoverdrachtservice moet worden gestart en ingesteld op .

TIP: Bekijk dit bericht als Windows-services niet starten.

6]Reset Windows Store-cache

Als u hierbij problemen ondervindt Windows Store-apps bijwerkenreset vervolgens de Windows Store-cache en kijk of dat voor u werkt.