Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Ontdek hoe u van uw tv een smart tv kunt maken

Wil je graag zien Netflix- of HBO-series en films op uw TV, maar er is geen Smart TVWil je graag van jezelf genieten Video’s van YouTube Favorieten binnen groot scherm? Als uw antwoord ja is, kunt u niet weggaan zonder dit briefje te lezen. Vandaag Ik ben techno Leert u hoe u van uw oude TV een TV kunt maken Smart TV.

We weten dat Smart TV Ze zijn nog niet zo lang op de markt, dus de kans is groot dat je een tv hebt die nog niet klaar is verbinden met het internet.

Met de oplossingen die wij u voorstellen, kunt u genieten van alle voordelen van een Smart TV Maar zonder zoveel geld uit te geven. Klinkt interessant, nietwaar?

Hier leest u hoe u ervoor kunt zorgen dat uw niet-smart-tv een Wi-Fi-verbinding heeft

Er zijn apparaten die we op onze televisie kunnen aansluiten, waardoor deze op de televisie kan worden aangesloten Wi-Fi-netwerk van ons huis

Een van de bekendste is ChromecastDit is niet alleen erg goed, maar ook zuinig. Je hoeft alleen maar te overwegen om een ​​van de laatste twee modellen te kopen die sinds de 19e eeuw verkrijgbaar zijn Chromecast Origineel, ontvangt binnenkort geen updates meer en wordt niet langer op de markt gebracht.

Dit apparaat is zeer eenvoudig te gebruiken, het wordt aangesloten op de HDMI-uitgang vanaf de tv en stuur deze vervolgens vanaf uw smartphone.

Met dit kleine apparaat kun je inhoud streamen zonder extra downloads.

Zodra het met uw telefoon is verbonden, kunt u het gebruiken Multimediatoepassingen van uw telefoon op uw scherm TV.

Tegenwoordig houden grote platforms ervan Netflix, HBO of YouTube Je hebt jouw Android-applicatiesHiermee kunt u vanaf uw mobiele telefoon toegang krijgen tot en Gebruik ze op uw tv.

Je kunt hetzelfde ook gebruiken Computerspellen Deze heb je op je telefoon, maar dan op het grote scherm van je tv.

Maak van uw TV een Smart TV met een Box TV

Momenteel vinden we verschillende apparaten van dit type op de markt. We zullen je over enkele ervan vertellen.

Android-TV

Het is een Android-gebaseerde mediaspeler.

Wanneer je dit apparaat op je tv aansluit, kun je kijken Films, series en sport of naar je luisteren Muziek favoriet of de radio met Streaming-applicaties en zelfs Videogames spelen.

Eén van de voordelen die het biedt Android-tv is dat je er mee om kunt gaan stembediening door op de microfoonknop op de afstandsbediening te drukken.

Apple TV

Een andere zeer vergelijkbare optie is die van Apple TV. Dit apparaat is duurder dan Google en de werking ervan is gebaseerd op het platform van Apple.

Apple TV compatibel is met SiriHet kan dus mee gebruikt worden Spraakopdrachten.

Hiermee TV-box U kunt applicaties zoals die van installeren HBO of Netflix en ook gebruiken sociale netwerken Hoe Twitter of Facebookallemaal vanaf uw tv-scherm.

Smart TV

Xiaomi MI-box

Dit is een ander apparaat dat lijkt op de hierboven genoemde. Het werkt met het Android TV-systeem en het wordt geleverd met de nieuwste versie geïnstalleerd (6.0)

Heeft Bluetooth-spraakafstandsbediening bevatten

Er zijn veel compatibele apps met Xiaomi MI-TV. Je kunt gebruiken YouTube, Netflix, Vuduetc. Je kunt dat ook spelen Computerspellen Als je wilt, luister dan naar je zender radio Favoriet of jij Muziek Liefje.

Leer hoe u van uw TV een Smart TV kunt maken 1

Je kunt er één aansluiten Box-TV Ga als volgt te werk om de tv aan te sluiten:

  • Inpluggen de voedingskabel van de box-TV op de stroom aansluiten.
  • Aansluiten Sluit de Box TV aan op uw tv met behulp van de HDMI-kabel of een Euroconnector-kabel.
  • Aanzetten De tv-box en de televisie.
  • Met de afstandsbediening van de tv Selecteer de vermelding geschikt (hdmi of euroconnector) afhankelijk van waar je de box tv hebt aangesloten.
  • Gebruik de afstandsbediening van de tv. Het volgende verschijnt op uw tv-scherm: a installatie gidsVolg de aangegeven stappen om de Box TV met het Wi-Fi-netwerk van uw huis te verbinden en klaar te maken voor gebruik.

Je kunt er ook een hebben harde schijf extern voor jou Box-TV of een USB stick om films of series die je op deze schijf hebt opgeslagen op je oude tv te bekijken.

Als uw tv ouder is en er geen heeft HDMI-ingangMaak je geen zorgen, het is eenvoudig op te lossen door er een te kopen HDMI naar SCART-converter. Zo kun je ze allemaal met elkaar verbinden TV-box Naar je oude tv.

Nu weet je hoe je minder geld kunt uitgeven om er een te hebben Smart TV in jouw huis ????

Je leest ook graag:

De 5 sleutels tot het vinden van de perfecte Smart TV

YouTube TV belandt in Firefox en nu kunt u genieten van uw Smart TV

Geen afstandsbedieningen meer: ​​beheer uw tv rechtstreeks vanaf uw telefoon

Opmerkingen