Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Ontdek of uw internetprovider de Netflix-snelheden beperkt. YouTube of andere diensten

Dit blijkt uit een recent onderzoek van de Northwestern University en de University of Massachusetts in Amherst de grote Amerikaanse operators bieden opzettelijk langzame streamingdiensten aan van sites als Netflix, Hulu en YouTube.

Als je benieuwd bent of jouw operator de verbindingssnelheid van bepaalde streamingdiensten kunstmatig verlaagt, Er is een app genaamd Wehe die je kan helpen.

Woe-app voor Android en iOS

In plaats van de algehele verbindingssnelheid weer te geven, Woe toont de specifieke snelheid van verschillende smartphoneapplicaties. Met de applicatie kun je de snelheid testen die je haalt via applicaties als Netflix, Twitch, Prime Video, Vimeo, Apple Music, Spotify, WhatsApp of YouTube.

Om het te gebruiken hoeft u alleen maar de applicatie te downloaden, de gewenste applicaties te selecteren en vervolgens op te drukken «Tests uitvoeren» onderaan de pagina.

Het uitvoeren van tests kan enige tijd duren.. Het verifiëren van Netflix duurt slechts een minuut en elke extra service kost ongeveer dezelfde hoeveelheid tijd. Dus als u besluit alle services te controleren, moet u bereid zijn te wachten.