Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Onze CPU’s zijn nog steeds sneller, behalve in Cinebench

AMD heeft uitstekend werk geleverd met Ryzen 3000, al is het volgens Intel nog steeds niet genoeg en zijn de processors behalve in Cinebench nog steeds beter. Dat is wat het bedrijf garandeert in de laatste dia’s, waar games en verschillende applicaties worden getest voor echt gebruik, waarbij hun CPU’s als beste naar voren komen.

Voor Intel is Cinebench niet belangrijk voor de gewone gebruiker, omdat ze niet de hele dag bezig zijn met het renderen van afbeeldingen of video’s. Het is iets dat wordt gebruikt om het HEDT-platform te vergelijken (X299 vs. X399) en niet de platforms zouden “mainstream” moeten zijn.

Intel: Onze CPU's zijn nog steeds sneller, behalve in Cinebench 2Dat is de reden waarom Intel, naast Cinebench, applicaties als Sysmark 2018, 16 Games, SPECrate 2017 en WebXPRT3 gebruikte om de i7-9700K en i9-9900K te vergelijken met de Ryzen 9 3900X. Met uitzondering van Cinebench behaalde Intel in alle tests de voorsprong.

Intel: Onze CPU's zijn nog steeds sneller, behalve in Cinebench 3

In 16 geteste games verslaat de $330 i7-9700K de $500 Ryzen 9 3900X. Dit is de beste gaming-CPU die door AMD wordt aangeboden, terwijl de i7-9700K niet de beste CPU is die door Intel wordt aangeboden

Troy Severson zei ook: “Een jaar geleden introduceerden we de Core i9-9900K als de beste gamingprocessor. Eerlijk gezegd kan ik zeggen dat er niets is veranderd. Het is nog steeds de snelste CPU voor gaming. “

Het is vreemd dat Intel anderhalve maand na de lancering van de Ryzen 3000 naar buiten komt met deze uitspraken. Zijn ze hard getroffen in de markt en proberen ze het tij te keren?

Wat vind jij van deze Intel-films?

Bron: WCCFTech