Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Op de 75e verjaardag van de onafhankelijkheid van Pakistan zorgt vivo ervoor dat gebruikers tevreden blijven door de GLOCAL-aanpak te volgen

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Op de 75e verjaardag van de onafhankelijkheid van Pakistan zorgt vivo ervoor dat gebruikers tevreden blijven door de GLOCAL-aanpak te volgen

vivo, een toonaangevend wereldwijd technologiemerk, biedt gebruikers nieuwe en innovatieve functies om hun ervaring te verbeteren. Met de allernieuwste technologie en vooruitgang op het gebied van innovatie heeft het de harten van consumenten in heel Pakistan veroverd.

GLOKALE aanpak

Het merk richt zich sterk op het mobiliseren van lokale middelen en legt de nadruk op ‘Meer lokale, meer mondiale’ bedrijfsstrategieën.

Om zich op de lokale markt te concentreren en zijn publiek beter te kunnen bedienen, vestigde vivo zijn lokale productiebasis in Pakistan en bleef trouw aan zijn strategie om mondiale technologie naar lokale consumenten te brengen. Door de Benfen-filosofie te volgen om het juiste te doen, heeft vivo zich geconcentreerd op het leveren van technologieën die het leven van consumenten in alle stadia verbeteren.

vivo heeft tijdens zijn reis door Pakistan verschillende initiatieven gelanceerd om eenvoud en gemak te bieden, waaronder de service tijdens de lockdown en het uitbreiden van de online en in-store service voor een betere klantervaring. Daarom is vivo toegewijd aan het leveren van het beste aan consumenten en werken ze hard om hun pijnpunten aan te pakken.

Om dit op alle niveaus te garanderen, investeert 80% van de medewerkers van vivo actief in onderzoek en ontwikkeling om technologie en innovatie te verbeteren, met als voortdurend doel de gebruikerservaring en levensstijl verder te verbeteren.

“Pakistan is een zeer belangrijke markt voor vivo. Door de jaren heen hebben we met succes geprobeerd vivo te integreren als een lokaal smartphonemerk waar elke Pakistaanse klant trots op kan zijn. Dit was allemaal mogelijk dankzij de liefde en steun die iedereen in Pakistan ons gaf toen we onze activiteiten in het land begonnen. Op de 75e verjaardag van de onafhankelijkheid van Pakistan belooft vivo door te gaan met het onderzoeken van verschillende technologische innovaties om een ​​diepere verbinding met lokale consumenten te creëren door hen te voorzien van de nieuwste technologie om de gebruikerservaring te verbeteren en levens te verrijken”, aldus Eric Kong, CEO van vivo Pakistan.

Sinds de oprichting van vivo in Pakistan heeft het merk monumentale stappen gezet in het land door een sterk offline netwerk op te bouwen van meer dan 9200 winkels en 18 exclusieve servicecentra in Pakistan.

Daarnaast heeft vivo ook proactieve inspanningen geleverd om zijn klantenservicediensten te decentraliseren om zijn bereik te vergroten. Door deze stap tijdens de pandemie konden klanten via WhatsApp toegang krijgen tot de diensten.

vivo respecteert en streeft er ook naar om lokaal talent, cultuur en consumentenvoorkeuren te promoten en te waarderen. Het merk heeft nauw samengewerkt met veel bekende lokale beroemdheden om een ​​meer lokaal en flatterend gezicht te creëren. Terwijl het samenwerkte met beroemdheden als Babar Azam, Hania Aamir en Fahad Mustafa en meer gelokaliseerde inhoud creëerde, heeft het merk de diepgewortelde ideeën over cultuur en tradities erkend die Pakistan maken tot wat het nu is.

De bedoelingen van vivo gaan veel verder dan louter lokale aanpassing. Het merk belooft opnieuw innovatieve producten aan te bieden in Pakistan. vivo’s nieuwste producten in de regio zijn een nieuwe belangrijke stap in deze missie.

Het merk heeft onlangs verschillende populaire producten gelanceerd in zijn vlaggenschepen V en X, waarmee het nieuwe maatstaven in de branche heeft gezet. De V23 5G is voorzien van een 50-megapixel AF-portret-selfiecamera, ondersteund door het Eye Autofocus-algoritme en Color Changing Fluorite AG Design-technologie, waardoor de smartphone van kleur kan veranderen bij blootstelling aan zonlicht.

Een andere toevoeging aan de V-serie, de V23e, biedt een drievoudige camera-opstelling met een 64 MP nachtcamera, een 8 MP supergroothoekcamera en een 2 MP macrocamera om het beste van nachtfotografie op de vivo V23e weer te geven.

Aan de andere kant veroverde de nieuwste lancering van de X-serie – de X80 – de markt stormenderhand. De vivo X80 beschikt over een drievoudige camera-opstelling met een 50 MP ultragevoelige sensorcamera, een 12 MP portretcamera en een 12 MP groothoekcamera. De X80 beschikt ook over een geavanceerde 32 MP camera aan de voorkant die het maken van selfies een geheel nieuwe ervaring maakt.

Bovendien heeft vivo talloze smartphones uit de Y-serie geïntroduceerd met verbazingwekkend krachtige prestaties tegen een budgetvriendelijke prijs voor de Pakistaanse jeugd.

In de toekomst zorgt vivo ervoor dat het technologisch geavanceerde producten en diensten in Pakistan blijft introduceren om zijn gebruikers tevreden te stellen.

Uitchecken? vivo Y55 verovert de harten van de jeugd in Pakistan