Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Op sommige foto’s is een mogelijke Pixel 4 te zien

Google Pixel4 En Pixel4XL Ze blijven over zichzelf praten en spreken tot de verbeelding van fans, niet van het merk. Om een ​​nieuwe golf van geruchten op gang te brengen, zijn er enkele foto’s op internet gelekt waarop hoogstwaarschijnlijk alleen de nieuwe smartphone te zien is Groot.


Is de Pixel 4-smartphone vereeuwigd op deze foto’s?


De foto’s gepubliceerd door het portaal XDA-ontwikkelaars en oorspronkelijk verspreid via Telegram, lijken ze afkomstig te zijn van een Sprint-medewerker, zoals blijkt uit het logo linksboven in het scherm. De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij heeft de smartphone mogelijk ontvangen om een ​​reeks tests uit te voeren voordat deze werd gelanceerd.

In tegenstelling tot zijn voorganger Pixel4 hij zal zonder inkepingen zijn en de achterkant, volledig zwart, wordt bedekt door een glas.

Op de achterkant bevinden zich dan twee fotografische sensoren, waarvan er één een telelens zal zijn, binnen een vierkant kader.

Pixel 4 lekt Pixel 4 lekt

Zoals je op de eerste foto kunt zien, is dit te zien Gebarenbalk van Android 10Deze smartphone beschikt over de nieuwste versie van het besturingssysteem van de groene robot.

altijd XDA-ontwikkelaars heeft onlangs de codenaam van de volgende Google-apparaten bevestigd: “Flame” voor Pixel4 en “Coral” voor de XL-versie.

Hoewel er weer geruchten, lekken en geruchten zijn, komt de presentatie van deze nieuwe smartphones, die gepland staat in oktober, steeds dichterbij. Blijf ons dus volgen om op de hoogte te blijven!