Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

OPPO en OnePlus verboden in Duitsland en andere landen

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: OPPO en OnePlus verboden in Duitsland en andere landen

We hebben geen toegang tot Oppo-telefoons in de Verenigde Staten. Wel hebben wij toegang tot OnePlus-telefoons. De meeste Europeanen hebben echter toegang tot zowel OnePlus- als Oppo-telefoons. Helaas is dit in Duitsland niet meer het geval. Een lopende patentrechtszaak door Nokia (de Finse apparaatleverancier, en niet HMD Global, eigenaar van het smartphonemerk Nokia) heeft de verboden van Oppo en OnePlus in Duitsland effectief aangevochten.

Het verbod van de Duitse rechtbank tegen Oppo en OnePlus heeft niets te maken met het witwassen van geld of het verduisteren van gelden, maar met een patentgeschil tussen Nokia en de Chinese smartphonefabrikanten.

In juli nam de regionale rechtbank van Mannheim het initiatief en zei dat als OPPO en OnePlus overeenstemming konden bereiken met Nokia over de patenten, het verbod zou worden opgeheven. Zoals de zaken er nu voorstaan, is een dergelijke overeenkomst niet bereikt, wat vanaf 5 augustus heeft geleid tot een smartphoneverbod in Duitsland voor beide Chinese bedrijven. De Duitse websites van beide bedrijven zijn nu mobielvrij.

Nokia breidt zijn rechtszaak tegen het bedrijf BBK Electronics uit als onderdeel van het aanhoudende patentgeschil. Nokia zal ingrijpen in Frankrijk, Spanje, Finland, Zweden, Nederland en het Verenigd Koninkrijk, wat betekent dat OPPO en OnePlus mogelijk met verdere verkoopbeperkingen in heel Europa te maken krijgen als de situatie niet wordt opgelost.