Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

OPPO kondigt een tweejarig partnerschap met de UEFA aan voor meerdere competities

Let op: het volgende artikel kan je helpen: OPPO kondigt een tweejarig partnerschap met de UEFA aan voor meerdere competities

OPPO heeft een samenwerking aangekondigd met de UEFA voor verschillende UEFA-competities, waaronder de UEFA Champions League, UEFA Super Cup, UEFA Futsal Champions League Finale en UEFA Youth League Finale voor de komende twee seizoenen. OPPO zal nauw samenwerken met de UEFA om inspirerende momenten op en buiten het veld onder de aandacht te brengen en fans te helpen deze te zien, horen en delen tijdens de seizoenen 2022-2023 en 2023-24.

Het positioneren van de UEFA Champions League als ‘het beste van het beste’ sluit aan bij OPPO’s merkbelofte ‘Inspiration Ahead’, die de vastberadenheid van het merk belichaamt om naar grootsheid te streven. OPPO gaat samenwerken met de UEFA om inspirerende momenten uit de UEFA Champions League naar voetbalfans over de hele wereld te brengen.

OPPO kondigt een tweejarig partnerschap met de UEFA aan voor meerdere competities

William Liu, President Global Marketing van OPPO, zei: “We zijn blij om samen te werken met de UEFA om voetbalfans te inspireren tijdens UEFA-competities. Bij OPPO geloven we in de kracht van innovatie om ons te helpen de uitdagingen van het leven te overwinnen, en deze synergie met de wens van de UEFA om ondanks tegenslagen te vechten, maakt dit tot een perfecte samenwerking.”

UEFA-marketingdirecteur Guy-Laurent Epstein voegde toe

“We zijn blij OPPO te mogen verwelkomen in de UEFA-sponsorsfamilie met de grootste clubcompetitie ter wereld: de UEFA Champions League. OPPO is een wereldleider op het gebied van mobiele technologie en we kijken ernaar uit om samen te werken om onze inspanningen om voetbalfans over de hele wereld te verbinden en te inspireren te vergroten.”

Als onderdeel van de samenwerking zal OPPO een hoge zichtbaarheid genieten en verschijnen op tv-toestellen en in stadions, inclusief uitgebreide advertenties, website en sociale media van de UEFA Champions League. Bovendien biedt OPPO voetbalfans een unieke kans om tijdens het UEFA Champions League-seizoen aan de zijlijn te staan ​​en belangrijke momenten vast te leggen met OPPO-smartphones. De inspirerende momenten die tijdens de wedstrijden zijn vastgelegd, worden gedeeld in een OPPO-galerij op de UEFA Champions League-website en op de OPPO UEFA Champions League-landingspagina.

Het partnerschap zal ook toonaangevende OPPO-apparaten introduceren, zoals de mobiele Find- en Reno-serie met ultramoderne beeld-NPU, MariSilicon X, samen met nieuwe en aankomende OPPO IoT-producten zoals OPPO-hoofdtelefoons en een OPPO-smartwatch. Deze producten zullen voetbalfans over de hele wereld helpen inspireren terwijl ze de UEFA Champions League op een geheel nieuwe manier ervaren.

Deze nieuwste sponsoring breidt de bestaande sportpartnerschappen en ambities van OPPO uit om consumenten via sport te inspireren en te betrekken. Het Chinese technologiebedrijf is in het vierde jaar van samenwerking met Wimbledon en Roland-Garros en is een wereldwijde partner van de International Cricket Council (ICC). Door samen te werken met verschillende internationale sporttoernooien hoopt OPPO respect te tonen voor gebruikers in verschillende regio’s en culturen en tegemoet te komen aan de behoeften van wereldwijde gebruikers.

Uitchecken? Felicitaties aan Carlos Alcaraz voor het winnen van de OPPO Breakthrough Inspiration Award op Wimbledon 2022