Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Organiseer al uw shows met TVShow Time

We kijken de hele dag naar tv-programma’s. Op alle platforms, tablets, tv’s of smartphones. We volgen allerlei soorten inhoud en kijken week na week uit naar nieuwe afleveringen. Als je niets wilt missen, dan kan dat Houd je series bij met de app TVShow-tijd voor Android.

Naast ‘traditionele’ televisie zijn er tegenwoordig veel verschillende platforms die inhoud streamen. Dat betekent dat je dat kunt Volg talloze verschillende shows met diensten zoals Netflix, HBO of Amazon Video. Het is niet altijd gemakkelijk om bij te houden welke aflevering je momenteel bekijkt of wanneer een nieuw seizoen in première gaat voor een serie waar je maanden geleden mee gestopt bent. Dit is waar TVShow Time van pas komt. Met deze handige app kun je alle programma’s die je bekijkt volgen en nieuwe programma’s vinden die lijken op de programma’s die je hebt bekeken.

Organiseer uw programma’s met TVShow Time

Met TVShow Time kunt u in de app naar programma’s zoeken en deze aan uw profiel toevoegen. Er zijn meer dan 50.000 verschillende vermeldingen in de database, beschikbaar vanaf het moment dat de uitzenddatum wordt aangekondigd, verspreid over eindeloze platforms. Nadat je de serie waarin je geïnteresseerd bent hebt geselecteerd, krijg je vijf hoofdcategorieën te zien: Klaar, Nu aan het kijken, Later bekijken, Niet gestart en Aan het kijken. Je ziet in één oogopslag alle programma’s die je hebt bekeken of momenteel bekijkt.

Wanneer u een aflevering bekijkt, Je kunt het markeren in TVShow-tijd Zo weet je precies in welke aflevering je zit. De meeste streamingplatforms zoals Netflix, Prime Video en HBO vertellen je automatisch wat de volgende aflevering is, maar soms moet je het bijhouden. Als u bijvoorbeeld uw HBO-account deelt en iemand anders de serie heeft gezien die u volgt, Je zult niet weten waar je was gebleven. Op dezelfde manier markeren sommige platforms afleveringen niet als gezien als je ze offline bekijkt. Om nog maar te zwijgen van wat er gebeurt als u uw gebruikersaccount wijzigt en uw geschiedenis verliest.

Organiseer al uw programma's met TVShow Time 2

Beveel uw favoriete programma’s aan

Ook is de app handig om snel en compleet overzicht te krijgen van alles wat je hebt gezien. Wanneer iemand u om een ​​aanbeveling vraagt, kunt u terugkijken in de tijd van het tv-programma, wat u hebt gezien en zelfs wat u van die persoon vond, afhankelijk van hoe u elke recensie hebt gemaakt. U heeft toegang tot uw profiel en heeft een lijst met alle series die je gezien hebt en die al afgelopen zijn (of geannuleerd zijn), waar nieuwe seizoenen aan komen of waar je bijvoorbeeld op de hoogte van bent.

Via de app kan dat beoordeel elke aflevering en noteer uw mening daarover. Elke keer dat je een aflevering als bekeken markeert, kun je deze een vijfsterrenwaardering geven en emoji’s gebruiken om aan te geven hoe de show je deed voelen: blij, verdrietig, verrast, etc. Zo kun je andere gebruikers laten weten of het de moeite waard is kijken of niet.

Organiseer al uw programma's met TVShow Time 3

Volg nieuwe releases

Een van de meest interessante functies in TVShow Time is om te weten wanneer er nieuwe afleveringen of seizoenen uitkomen. Op het tabblad Afleveringen zie je een tijdlijn met de huidige datum en aankomende premières die beschikbaar zijn voor de serie die je volgt in de app.

Je ziet de exacte uitzenddatum en -tijd, informatie over de show zelf, het afleveringsnummer en seizoen, maar ook het platform waarop je deze kunt bekijken. Zo kun je in één oogopslag zien wat er de komende dagen uitkomt en plannen wat je wilt zien. Je ziet niet alleen de komende releases voor die week, maar je kunt ook alle afleveringen en bevestigde seizoenen bekijken, zelfs als ze al maanden niet zijn uitgezonden. Dat kan gemakkelijk Houd ons in de gaten voor aankomende releases en maak een plan om ze allemaal te bekijken.

Organiseer al uw programma's met TVShow Time 4

Ontdek nieuwe programma’s met TVShow Time

Een andere interessante optie is de mogelijkheid om te bepalen welke series voor jou worden aanbevolen op basis van de series die je hebt bekeken en beoordeeld. Je hebt er toegang toe een lijst met de series die de laatste tijd populair zijn om te zien of ze je interesseren of niet. Wanneer je een titel selecteert (al dan niet op je profiel), zie je een overzicht, de duur, het platform waarop je deze kunt bekijken en zelfs een link naar de trailer.

Wanneer u naar het gedeelte Detecteren gaat, heeft u twee opties: Topmatches voor jou en trending. In het eerste voorbeeld ziet u een percentage dat aangeeft hoe nauw uw interesses en de series die vergelijkbaar zijn met u overeenkomen. Op deze manier kunt u al uw aanbevelingen kiezen. Ook kun je zien op welk platform het wordt bekeken en hoeveel seizoenen het heeft. Als het je bevalt wat je ziet, kun je het toevoegen aan je lijst met programma’s die je kunt bekijken, zodat je het later opnieuw kunt bekijken.

Organiseer al uw programma's met TVShow Time 5

In het populaire gedeelte wordt weergegeven Wat wordt er momenteel gezien? Je ziet de titel, het aantal seizoenen en je interesse in de show. Je kunt ook de reacties lezen om te zien of het de moeite waard is om te bekijken. U kunt beslissen of u het aan uw lijst toevoegt of de aanbeveling gewoon negeert. Je kunt ook filteren op genre of voltooide titels als je niet op nieuwe afleveringen wilt wachten komende seizoenen.

Statistieken voor shows

TVShow Time laat het je ook zien Afbeeldingen en statistieken over uw shows gezien, Hoeveel tijd heb je besteed aan het kijken naar een bepaald platform of hoeveel afleveringen heb je in totaal bekeken? Je kunt de totale tijd bekijken die je hebt besteed aan het kijken naar programma’s gedurende je hele leven (of in ieder geval sinds je je hebt aangemeld voor de service) door de tijd op te tellen voor elk van de afleveringen die je hebt bekeken en opgenomen. Ook zie je wanneer je langste marathon was, welke dag je de meeste afleveringen achter elkaar hebt bekeken en hoeveel je hebt bekeken.

Met de app kan dat ook Ontgrendel badge. Ze worden ontgrendeld als je meerdere afleveringen van een serie op een dag bekijkt, als je meerdere dagen achter elkaar elke dag afleveringen bekijkt, naast andere “uitdagingen”.

Statistieken TVShow Tijd

Conclusie

TVShow Time is een complete en zeer aan te bevelen app voor iedereen die graag tv-programma’s kijkt. Of je nu wilt bijhouden welke afleveringen je hebt bekeken, nieuwe programma’s wilt ontdekken op basis van je geschiedenis of door je favorieten wilt bladeren om aanbevelingen te doen aan vrienden. Je kan hebben Aalle informatie Informatie over nieuwe series die je nog niet kende of nieuwe releases, en je kunt de reacties van andere gebruikers lezen. Je kunt je vrienden volgen om te zien waar ze naar kijken, en zij kunnen jou ook volgen, zodat je meningen kunt vergelijken en kunt zien welke je het leukst vond.

Als je gewoon houdt van voorstellingen en je houdt ervan om alles te organiseren, dan is dit een geweldige app. Het is handig om alles bij te houden en je voelt je voldaan als je terugkijkt op alles wat je hebt gezien.