Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Oscar-winnaar Tom Hanks ontwerpt een trivia-spel voor Apple Arcade

Opmerking: het volgende artikel kan je helpen: Oscar-winnaar Tom Hanks ontwerpt een trivia-spel voor Apple Arcade

Trivia-expert Tom Hanks brengt een van zijn passies tot leven met Hanx 101 Trivia, een nieuwe game exclusief voor Apple Arcade. Het is de eerste game ontworpen door de Oscar-winnende acteur, producer en regisseur, en tevens de eerste quizgame van Apple Arcade. Indie-gamingstudio BlueLine Studios heeft Hanx 101 Trivia ontwikkeld, waarmee gebruikers hun kennis over verschillende categorieën en spelstijlen kunnen testen om de ultieme trivia-meester te worden. De game debuteert op vrijdag 2 september.

Hanks vertelt de gameplay in “Hanx 101 Trivia”, met een eerste set van meer dan 58.000 vragen over een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder geschiedenis, wetenschap, aardrijkskunde, gastronomie, kunst, zaken en technologie. Apple kondigde het spel aan door te zeggen: “Speel, leer, strijd en word een trivia-meester met ‘Hanx 101 Trivia’, ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met acteur Tom Hanks.”

Oscar-winnaar Tom Hanks ontwerpt een trivia-game voor Apple Arcade

De game kan door Apple Arcade-abonnees worden gespeeld op iPhones, iPads, Macs en Apple TV-apparaten. De game heeft zowel singleplayer- als head-to-head-modi. Spelers kunnen ook deelnemen aan teamtrivia-competities. Apple Arcade werd uitgebracht in september 2019. Het biedt nu meer dan 200 titels zonder advertenties of in-app-aankopen voor $ 4,99 per maand (of $ 49,99 per jaar).

Hanks heeft al met Apple samengewerkt toen hij in 2014 Hanx Writer uitbracht, een app die een handmatige typemachine simuleert (met een “ding” aan het einde van elke regel) en die tijdelijk bovenaan de lijst met gratis iPad-apps stond. “Ik merk dat muziek de creatieve impuls stimuleert. Hanks tweette zojuist: “Boom bang clack-clack-clack puckapuckapucka.”

Uitchecken? De beste Apple Arcade-games voor iPhone en iPad 2022