Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Pakistaanse internetabonnees verbruiken gemiddeld ongeveer 7 GB aan data per maand

Let op: het volgende artikel kan je helpen: Pakistaanse internetabonnees verbruiken gemiddeld ongeveer 7 GB aan data per maand

De internetpenetratie in Pakistan heeft een ongekend niveau bereikt met meer dan 116 miljoen 3G/4G-gebruikers. Sinds de komst van 3G/4G LTE in Pakistan is een groot deel van de bevolking regelmatige internetgebruiker geworden. Het is een goed teken voor het land omdat positief gebruik van internet het bewustzijn onder de massa vergroot en hen ook kan helpen brood en boter te verdienen via verschillende internetkanalen. Daarom hebben we interessante gegevens verzameld over de hoeveelheid internet die elke internetabonnee per maand gebruikt.

Gemiddeld verbruiken Pakistaanse internetabonnees ongeveer 7 GB aan data per maand

Zoals je in de bovenstaande grafiek kunt zien, gebruikten Pakistaanse gebruikers vorig jaar (21 juli tot 22 juni) gemiddeld ongeveer 7 GB aan data. Het is belangrijk om hier te vermelden dat dit cumulatieve gegevens zijn, gebaseerd op gemiddeld gebruik. Dit houdt in dat sommige gebruikers 7 GB aan data zouden gebruiken, sommige meer dan 7 GB aan data per maand en sommige minder dan 7 GB aan data per maand.

Dit aantal zou in de toekomst uiteindelijk toenemen, omdat de prijs van internet in Pakistan zelfs in sommige ontwikkelde landen over de hele wereld relatief laag is. De kwaliteit van het internet in Pakistan is echter controversieel, vooral in afgelegen gebieden van het land. Alle relevante autoriteiten moeten hier dus aan werken en LTE-diensten aanbieden naar alle uithoeken van het land.

Suggesties voor telecomoperatoren:

Op basis van de gegevens die we noemden, is onze suggestie aan de telecomoperatoren dat ze betaalbare maandpakketten van ongeveer 7 GB per maand moeten aanbieden. Het zou operators helpen betere feedback van gebruikers te krijgen.

Uitchecken? PTA roept CMO’s op om moeilijkheden bij het invoeren van toezeggingen onder de aandacht te brengen