Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Pakistaanse TikToker Nadeem Naniwala gearresteerd wegens “ontvoering” YouTuber in Sialkot

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Pakistaanse TikToker Nadeem Naniwala gearresteerd wegens ‘ontvoering’ YouTuber in Sialkot

Sociale media staan ​​vol met makers van inhoud en om views te krijgen is roosteren de gangbare praktijk. Door te roosteren verdienen ze niet alleen goede vooruitzichten, maar kunnen ze ook van gedachten wisselen over de inhoud of de praktijk. Eén zo’n incident vond plaats toen een YouTuber Ahmed Ali een beroemde Pakistaanse TikToker Nadeem Mubarak Alias ​​​​Naniwala roosterde. In plaats van de gebruikelijke praktijk waarbij deze makers van sociale media als reactie daarop video’s over elkaar bleven maken, ontvoerde TikToker Nadeem Mubarak YouTuber Ahmed Ali.

Vóór deze ontvoering had Nadeem Mubarak het slachtoffer bedreigd omdat hij een video tegen hem had gemaakt tijdens een online vechtpartij. Hoewel de dingen hier zouden eindigen, arriveerde Naniwala samen met zijn vier vrienden in het Daska-gebied in Sialkot, waar hij op de een of andere manier[[edYouTuberAhmedAlianenzijnbroerGelukkigslaagdedebroervanAhmedAlierinomteontsnappenuitdeplaats[[edYouTuberAhmedAlianenzijnbroerGelukkigwasdebroervanAhmedAlisuccesvolinhetontsnappenvandelocatie[[edYouTuberAhmedAliundseinenBruderGlücklicherweisegelangesdemBrudervonAhmedAlivondemOrtzufliehen[[edYouTuberAhmedAliandhisbrotherThankfullythebrotherofAhmedAliwassuccessfulinescapingfromthelocation

Nadat de klacht was ingediend door de broer van het slachtoffer op grond van artikel 365, ondernam de politie snel actie en kon de YouTube-video herstellen. Aan de andere kant deelde de politie van Sialkot ook een tweet waarin ze de arrestatie van Nadeem Naniwala wegens ontvoering bevestigden. YouTuber Ahmed vertelde de politie dat hij tegen zijn wil ergens naartoe werd gebracht en zwaar werd aangevallen door Tiktoker en zijn vrienden.

De DPO van Sialkot heeft het gehele incident afgehandeld en ervoor gezorgd dat in deze zaak gerechtigheid wordt gediend.

Het is ongetwijfeld geen goede zaak om elkaar te roosteren, maar daarop reageren door iemand te ontvoeren is behoorlijk wreed. Het lijkt erop dat we al ons geduld hebben verloren. Dit incident is behoorlijk triest en herinnert ons eraan dat we het als natie beter moeten doen.