Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Panasonic Lumix S1H spiegelloze camera gelanceerd

Als het op video-opname aankomt, was de Lumix GH5 van Panasonic eigenlijk een van de best beoordeelde camera’s, maar het is alweer een tijdje geleden dat de camera werd uitgebracht. Als je op zoek bent naar een nieuwe camera die speciaal is ontworpen voor videografie, dan heeft Panasonic met de Lumix S1H misschien iets nieuws voor je.

Dit is een full-frame spiegelloze camera van 24 megapixels, vergelijkbaar met zijn voorganger, de Lumix S1. Er is echter een verschil: de S1H heeft feitelijk een anti-aliasingfilter dat moiré helpt verminderen. Er is ook beeldstabilisatie in de body aanwezig, zodat fotografen en videografen niet op zoek hoeven naar een speciale lens met beeldstabilisatie om een ​​vloeiende en consistente opname te krijgen.

Panasonic zegt dat het gebruik van een Dual IS 2-compatibele lens trillingen met maximaal 6,5 stops kan verminderen, wat belangrijk is bij videografie, tenzij je wilt dat je publiek zich mengt. Er zit een 2,33 megadot touchscreen display op de achterkant, een statusweergave op de bovenplaat en een in de camerabody geïntegreerde ventilator, die voorkomt dat de camera oververhit raakt, vooral tijdens bijzonder lange opnames.

Als dit je in de oren klinkt als een camera, weet dan dat deze niet goedkoop zal zijn. De Panasonic Lumix S1H kost $ 4.000 en wordt in september van dit jaar gelanceerd.

Geplaatst in. Lees meer over en. Bron: dvoorbeeld