Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Patent onthult hoe de Samsung Galaxy Fold 2 eruit zou kunnen zien

Na maanden werken direct na Samsung’s officiële presentatie Galaxy Fold laten nieuwe patenten zien hoe Samsung zijn opvolger kan benaderen.

Veel geruchten zijn er nog niet geweest, vooral omdat het Zuid-Koreaanse merk serieuze problemen heeft met de lancering van zijn eerste opvouwbare smartphone. Toch blijft de fabrikant werken aan de ontwikkelingen en deze foto’s laten zien hoe deze eruit zouden kunnen zien.

Mogelijk Samsung Galaxy Fold 2

We zien dat de smartphone er vierkanter uitziet dan de typische smartphone. Dat wil zeggen, dit kan een mobiele telefoon zijn of een kleine tablet die transformeert wanneer deze wordt geopend.

De ideologie is echter dezelfde. We hebben een toestel dat in twee opengaat en camera’s in de achterste hoek van de smartphone. Eén van de voorste delen (opgevouwen) is tevens een scherm. Zoiets zagen we al bij de eerste Galaxy Fold. Daarom zeggen wij dat dit uw opvolger zou kunnen zijn.

Met een verkleinde inkeping naar binnen

Blijkbaar is Samsung erin geslaagd de grootte van de binnenste inkeping in dit patent te verkleinen. Ik herinner me dat de Samsung Galaxy Fold bij het openen een kleine uitsparing in het scherm had. Dit patent laat zien dat Samsung eraan werkt om dit in de toekomst te voorkomen. In ieder geval zo pittig.

We moeten alleen weten wanneer we zo’n model op de markt zullen brengen. Ik herinner me dat een patent niet garandeert dat het apparaat officieel is. In plaats daarvan kregen we de bevestiging dat Samsung aan zijn opvolger heeft gewerkt en een technologie heeft ontdekt die de moeite waard is om te patenteren, zodat concurrenten de vorm van het apparaat niet kopiëren.

Ondertussen kijken we uit naar de eerste opvouwbare smartphone van Samsung, die naar verwachting later dit jaar voor zo’n 2.000 euro op de markt komt.

De redacteuren van 4gnews bevelen het volgende aan: