Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

PEACE, het eerste Chinese onderzeese kabelsysteem dat in Pakistan operationeel is

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: PEACE, het eerste Chinese onderzeese kabelsysteem dat in Pakistan actief is

PEACE Cable International Network Co., Ltd (PEACE Cable) en Cyber ​​Internet Services (Cybernet), de toonaangevende leverancier van internet- en datacommunicatienetwerken, hebben de bouw en aanleg van PEACE’s onderzeese kabelinfrastructuur in Pakistan voltooid. Het Pakistaanse-Egypte-segment van PEACE heeft de laatste splitsing voltooid, waardoor de connectiviteit operationeel is van Karachi, Pakistan naar Marseille, Frankrijk.

Het 5.800 kilometer lange PEACE Pakistan-Egypte-segment verbindt Karachi, Pakistan en Zafarana, Egypte. De landingen in Karachi en Zafarana werden respectievelijk in maart en december 2021 voltooid. Bovendien ontving het mediterrane deel van de nieuwe onderzeese kabel die Marseille, Frankrijk, met Abu Talat, Egypte verbindt, in maart 2022 RFS. Het traject van het PEACE-kabelsysteem van Pakistan naar Frankrijk is nu voltooid en klaar voor gebruik.

Het is het begin van een nieuw onderzeeërhoofdstuk voor de Pakistaanse markt en we zijn verheugd om de connectiviteit in deze regio uit te breiden”, aldus Maroof Ali Shahani, COO van Cybernet. De focus van ons handelen ligt op het creëren van gunstige omstandigheden voor bedrijven en consumenten. In een steeds veranderend technologisch landschap zal het kabelsysteem het land helpen verbonden te blijven met de rest van de wereld.”

Cybernet en PEACE Cable tekenden in 2019 een landingsovereenkomst. Cybernet, PEACE’s landingspartner in Pakistan, heeft het ultramoderne kabellandingsstation van het land in Karachi gebouwd, waardoor mondiale netwerkoperatoren, content delivery-netwerken (CDN’s), contentproviders en vrijwel alle IT-bedrijven in staat worden gesteld onderzeese kabel in te zetten capaciteit op gemakkelijk bereikbare punten in heel Pakistan.