Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Plex bereikt een overeenkomst met Warner Bros. om in eerste instantie films en series met reclame aan te bieden in de VS

Plex is een applicatie waarmee we onze computer of smartphone kunnen transformeren in een multimediacentrum waar we vrijwel elk type bestand kunnen afspelen. Op dezelfde manier kunnen we onze eigen server creërenof maak verbinding met servers van derden om te genieten van de inhoud die daarop wordt gehost.

Dat heeft het bedrijf zojuist bekendgemaakt een overeenkomst met Warner Bros. Domestic Television Distribution Films om gratis af te spelen, zij het met reclame. Deze stap brengt Plex dichter bij VOD-platforms om nog meer klanten naar zijn platform te trekken.

Gratis films maar met reclame

Hoewel het aantal titels dat Plex van Warners hand zal bereiken nog niet bekend is, heeft het bedrijf de deal wel aangekondigd, zo lezen we in TechCrunch. De dienst is beschikbaar voor alle Plex-gebruikers (Ook voor wie het abonnement niet betaalt). Hoewel het in eerste instantie alleen voor de VS geldt, beweren de media dat deze AVOD-content (video on demand met reclame) wereldwijd zal uitbreiden.

In het bijzonder kunnen ze worden weergegeven zowel films als televisieseries, zonder verdere details over deze titels en het bekijken ervan via desktop- en pc-applicaties. Momenteel bevat het linkermenu van Plex informatie over de online titels die we kunnen zien, waardoor dit submenu een goede kandidaat is voor de nieuwe dienst.

“Door het licentiëren van deze Warner Bros.-films kunnen we meer soorten inhoud van derden aanbieden dan enig ander platform en alles samenbrengen in één prachtige oplossing. Premiumfilms en -programma’s met reclame verdienen een premiumbehandeling, naast andere inhoud waar consumenten elke dag van genieten. in plaats van wees te zijn in een andere onafhankelijke applicatie “

Dit is de eerste benadering van Plex van video-on-demand als onderdeel van zijn advertentiemodel, waardoor multimediaconsumptie op het platform mogelijk wordt gemaakt Beperk jezelf niet tot lokale bestanden of op de eigen server van de gebruiker.

Op dezelfde manier geldt het verbod ook voor nieuwe overeenkomsten, wat Plex een interessant alternatief zou kunnen maken als het gaat om de concurrentie met de huidige VOD-modellen onder een abonnementsmodel. overweging de ruim 20 miljoen gebruikers die de dienst heeft Momenteel is het handig om dit soort bewegingen nauwlettend te volgen.

Via | TechCrunch

Plex Share bereikt een overeenkomst met Warner Bros. om in eerste instantie films en series met reclame aan te bieden in de VS