Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Pokemon Go moedigt de speler aan om dagelijks op avontuur te gaan met wierook

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Pokemon Go moedigt de speler aan om dagelijks op avontuur te gaan met wierook

Niantic, het moederbedrijf van Pokémon Go, heeft door de jaren heen vrij duidelijk gemaakt dat het wil dat we een ‘domme wandeling maken voor ons stomme gezond verstand’, zoals de meme luidt. Deze week brengt Pokémon Go een “dagelijkse avonturenwierook” uit die je “zeldzame” Pokémon geeft zolang je beweegt. Dit is vergelijkbaar met het wierookitem dat al heel lang in het spel zit, alleen krijg je er elke dag eentje gratis en duurt het maar een kwartiertje.

Zolang je op de Daily Adventure Incense loopt, wordt dit gratis item elke dag verlengd en krijg je 15 minuten Pokémon-spawning. Een enorme selectie ongewone beesten, geëvolueerde soorten en de verrassende verschijning van Galars legendarische trio vogels uit Pokémon Sword en Shield behoren tot de mogelijke wezens.

Het is vermeldenswaard dat deze drie een lage kans hebben om te verschijnen, en zelfs dan hebben ze een laag vangstpercentage en een hoog ontsnappingspercentage. Niettemin zijn er na slechts 12 uur al verschillende verhalen van mensen die er met succes minstens één hebben verzameld.

Ander Pokemon Go-nieuws: de legendarische Pokemon Dialga is tot 31 juli beschikbaar in vijfsterrenraids. Op 27 juli lanceert de game ook een Hisuian Discoveries-evenement dat talloze nieuwe Hisuian Pokémon zal onthullen. Alles wat er deze maand gebeurt, staat vermeld in ons evenementenoverzicht voor juli.