Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Pokemon GO sluit: wat moet ik weten?

Het is mogelijk dat de Pokemon GO-applicatie tijdens het spelen onverwacht en zonder duidelijke uitleg wordt afgesloten, aangezien dit een probleem is dat zich meerdere keren heeft voorgedaan. Hier worden de belangrijkste gegevens weergegeven van de fout die Pokemon GO sluit.

Waarom treedt er een Pokemon GO-sluitfout op?

Dit probleem waar veel spelers last van hebben dat de Pokemon Go-applicatie wordt gesloten, heeft de neiging zich voor te doen De applicatie bevindt zich boven de opslagcapaciteit van het apparaat en veroorzaakt daarom deze storing.

Waar treedt de fout op?

In de overgrote meerderheid van de gevallen waarin er een fout optreedt die ervoor zorgt dat Pokemon GO wordt afgesloten, treedt deze direct op het laadscherm op nadat je de gegevens hebt ingevoerd om in te loggen op het spel. Maar Er zijn ook aanwijzingen dat de applicatie plotseling is gesloten wanneer de game volledig in gebruik is Op dit moment probeert de gebruiker enkele wezens ervan te vangen.

Hoe kun je de slotfout van Pokemon GO oplossen?

De belangrijkste oplossing voor het probleem dat zich voordeed bij het sluiten van het Pokemon GO-spel is Verwijder de locatiegeschiedenis die op het apparaat is opgeslagenHierdoor wordt ruimte in het geheugen vrijgemaakt die door het spel kan worden gebruikt.

Dit is de informatie waaraan meestal meer aandacht wordt besteed met betrekking tot de Pokemon Go-fout die plotseling wordt gesloten. Zoals je kunt zien is het belangrijk om deze gegevens te hebben als dit een van de duizenden mensen is die dit spel gebruiken en op de hoogte willen worden gehouden van eventuele problemen die daarin kunnen ontstaan ​​om een ​​idee te krijgen hoe deze kunnen worden opgelost .

Mục lục